Υλικό digital Race for the Cure® 2020

ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ:

ΗΠΕΙΡΟΥ 11, 2ος Όροφος, ΑΘΗΝΑ

Mε κάθε εγγραφή στο digital Race for the Cure®, παραλαμβάνετε το επίσημο συλλεκτικό t-shirt της Διοργάνωσης!

Το προσωπικό νούμερο συμμετοχής σας μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε από τη σελίδα της ομάδας σας που θα βρείτε στο site της διοργάνωσης. 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με χρέωση παραλήπτη, σε ειδική τιμή για παραδόσεις εντός Αθηνών και Προαστίων, σε συνεργασία με την εταιρεία Jet Post.​

Έξοδα αποστολής (έως 2kg):

  • Αθήνα: 3,5 €
  • Υπόλοιπο Αττικής: 6€
  • Υπόλοιπη Ελλάδα: 12€ 

*Οι αποστολές υλικού πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός Ελλάδος.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός

* Για ειδικά αιτήματα εταιρικών αποστολών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το «Άλμα Ζωής» μέσω email: ftzin@almazois.gr αναφέροντας τα στοιχεία της ομάδας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

14/9/2020 – 2/10/2020
ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ

ΗΠΕΙΡΟΥ 11, 2ος Όροφος, ΑΘΗΝΑ

Παραλαβή υλικού

Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας (t-shirt, race kit) από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, 2ος Όροφος, Αθήνα:

  • 14/9/2020 έως  2/10/2020, Δευτέρα με Παρασκευή, 10πμ-6μμ
  • Σάββατο 26/9 & Κυριακή 27/9, 9πμ-3μμ.

Για την παραλαβή του υλικού σας θα χρειαστεί να γνωρίζετε το όνομα της ομάδας σας καθώς και το όνομα του αρχηγού της ομάδας.

*Για να παραλάβετε το υλικό σας από το σημείο παραλαβών κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας επιλέξτε  «συνεχίστε χωρίς αποστολή t-shirt».

Μαζική παραλαβή για όλη την ομάδα (περισσότερα από 10 άτομα)

Για μαζική παραλαβή υλικού παρακαλούμε επικοινωνήστε με το «Άλμα Ζωής» μέσω email: greecerace@gmail.com 2 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής αναφέροντας τα στοιχεία της ομάδας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.

*Η είσοδος στο σημείο παραλαβών γίνεται αποκλειστικά με χρήση μάσκας. 

Δεν ξεχνάμε να τηρούμε τις αποστάσεις και τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες για την ασφάλεια όλων μας!

Αποστολή Υλικού

1. Οι αποστολές υλικού πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη σε ειδική τιμή για παραδόσεις εντός Αθηνών και Προαστίων, σε συνεργασία με την εταιρεία Jet Post και ξεκινούν την Τρίτη 1/9/2020.

Έξοδα αποστολής (έως 2kg):

  • Αθήνα: 3,5 €
  • Υπόλοιπο Αττικής: 6€
  • Υπόλοιπη Ελλάδα: 12€

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός

2. Για ειδικά αιτήματα εταιρικών αποστολών παρακαλούμε επικοινωνήστε με το «Άλμα Ζωής» μέσω email: ftzin@almazois.gr αναφέροντας τα στοιχεία της ομάδας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.