Η Delta προσφέρει απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς Ατλάντα, Βοστώνη και Νέα Υόρκη-JFK. Αυτές οι πτήσεις συνδέουν την Ελλάδα με τους μεγαλύτερους σταθμούς των ΗΠΑ και προσφέρουν ανταποκρίσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς εντός και εκτός των ΗΠΑ.
Οι δημοφιλείς προορισμοί στις ΗΠΑ εκτείνονται από τα θεματικά πάρκα στο Orlando, της Florida και τις εξωτικές παραλίες στο Miami μέχρι τα πανέμορφα τοπία των Δυτικών Ακτών, του San Francisco, το Los Angeles, και το Seattle, χωρίς να παραλείψουμε τα εξαιρετικά εθνικά πάρκα όπως το Grand Canyon και το Yellowstone για όσους επιθυμούν περιπέτειες στην ύπαιθρο.
Η Delta είναι προσηλωμένη στο να εξασφαλίζει ότι τα ταξίδια των επιβατών θα έχουν συνέχεια, θα ανταποκρίνονται στις προσωπικές τους προτιμήσεις και ότι θα είναι απολαυστικά, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης επιβατών, παγκόσμιας κλάσης, σε πάνω από 4000 πτήσεις ημερησίως και σε περισσότερους από 280 προορισμούς στις 6 ηπείρους.
Συνδέοντας ανθρώπους με προορισμούς και μεταξύ τους, η Delta αναμένεται να εξυπηρετήσει φέτος περίπου 200 εκατομμύρια επιβάτες με ασφάλεια, αξιοπιστία και με κορυφαίους καινοτόμους τρόπους εξυπηρέτησης, που την καθιστούν σαν την πιο αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία της Βόρειας Αμερικής. Με τα κεντρικά γραφεία της στην Atlanta, η Delta πραγματοποιεί δρομολόγια σε προορισμούς αποτελούν σταθμούς μετεπιβίβασης όπως Amsterdam, Atlanta, Boston, Detroit, London-Heathrow, Los Angeles, Mexico City, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK και LaGuardia, Paris-Charles de Gaulle, Salt Lake City, Seattle, Seoul-Incheon και Tokyo.