2021- GRFC LOGO-all white-03

Άσε την ευχή σου εδώ!

173 Ευχές

 1. Εύχομαι η δύναμη ψυχής να συντροφεύει όλες τις γυναίκες που δοκιμάζονται σε αυτή τη δύσκολη μάχη και που ΟΦΕΊΛΟΥΝ όλες να βγουν νικήτριες.

 2. Δύναμη και πίστη εύχομαι ολόψυχα σε μικρά και μεγάλα κορίτσια που έδωσαν τη μάχη τους ή ίσως χρειαστεί να τη δώσουν στο μέλλον!!!

 3. Εύχομαι καμία γυναίκα να μην πονέσει και βίωση καμία τέτοια περίπτωση, και σε όσες περνάνε αυτή την φάση 《Καλό Κουράγιο 》δύναμη και όλα θα πάνε με την βοήθεια της Παναγίας μας καλά.

 4. Εύχομαι να είναι όλες οι γυναίκες γερές κ αν περάσουν μια δυσκολία στη ζωή τους να έχουν δύναμη……. με τη δύναμη του Θεού όλα περνάνε!!!! Εύχομαι επίσης το Άλμα Ζωής να συνεχίσει να χαρίζει στήριγμα σε κάθε δύσκολη στιγμή της γυναίκας…..σας ευχαριστούμε που υπάρχετε!!!!

 5. Να ειναι καθε γυναικα δυνατη στο ακουσμα της νοσου ,καρκινου του μαστου.Μετα απο τεσσερα χρονια απο την μαστεκτομη που εκανα,ελπιζω για μια ζωη χωρις τον καρκινο,το ιδιο ευχομαι για ολες τις μαχητριες.

 6. Θα τρέχω μέχρι να είμαστε όλες καλά και υγιείς, ώστε να τρέχουμε ανέμελες παρέα!
  Είμαστε εδώ για σας! Για μας! Όλες μας! Πάμε για τη νίκη! #στηριζουμετηνπροληψη

 7. Τρέχω γιατί επέζησα, τρέχω για όλες οσες μάχονται με το θηριο, τρέχω γιατί ειμαι εδώ και παλεύω ακόμα , τρέχω για τους δικούς μου ανθρώπους που ειναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν! Γιατί ειναι η δύναμη μου και τους κανω χαρούμενους που ζω!

 8. Σε όλους εσάς, σε όλους εμάς, εύχομαι μια μέρα ο καρκίνος, να παραμείνει μόνο ένα ζώδιο! Είστε πραγματικό παράδειγμα δύναμης και ζωής! Έχει Μεγάλη διαφορά το ΖΩ από το ΥΠΑΡΧΩ…
  Με άπειρη εκτιμηση:
  Αγγελικη

 9. Πότε μην ντρέπεσαι για το σημάδι μια πληγής…….
  Είναι εκεί για να σου δείξει ότι ήσουν πιο δυνατή από ότι προσπάθησε να σε βλάψει!!!!!!

  Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

 10. Για όλες τις ΗΡΩΙΔΕΣ που πολεμούν τον καρκίνο του μαστού! Για όλες τις ΗΡΩΙΔΕΣ που τον νίκησαν! Για όσες ΗΡΩΙΔΕΣ έχασαν!
  Μόνο μια ευχή…
  Κάποια μέρα ο καρκίνος να υπάρχει μόνο ως ζώδιο!
  Έως τότε όμως….
  Ενημερωνόμαστε, εξεταζόμαστε, αυτοεξεταζόμαστε και δεν μας αμελούμε!
  Μην ξεχνάμε να μας..ΑΓΑΠΑΜΕ!

 11. Ευχή μου είναι να γιατρεύεται ο, τι σκιώδες βρίσκεται. Καμιά γυναίκα να μην είναι πολύπαθη. Καμιά. Η επιστήμη πρέπει να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της για κάθε γυναίκα που κλαίει, που φοβάται. Αυτά εύχομαι με όλη τη δύναμη που διαθέτει η ψυχή μου.

 12. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες και το κυριότερο να μην σταματήσει η πρόληψη σε κανένα μέρος της γης και της Ελλάδας μας!!!!!
  Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!!!
  Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!!!!!!!

 13. Δύσκολο το ταξίδι για την ίαση του καρκίνου, όμως ο προορισμός το αξίζει γιατί είναι η ΖΩΗ. Το καλύτερο θαύμα στο κόσμο. Συνεχίζουμε να περπατάμε!

 14. Και φέτος τρέχω για τη μαμά μου που νόσησε πριν 17 χρόνια και σήμερα είναι καλά, για την αδερφή μου που νόσησε πριν 6 χρόνια, βγήκε νικήτρια και είναι δίπλα μας!!!Τρέχω για όλες τις γυναίκες μέχρι να μην υπάρχει πλέον καμία που να νοσεί!!!Είμαστε όλες μαζί!!! Καμία μόνη της 💗💗💗

 15. Ο,τι εντοπίζεται, αντιμετωπίζεται
  Το δικό μου προσωπικό μάντρα, η δική μου καθημερινή πρωινή προσευχή στην μάχη μου με τον καρκίνο του μαστού.
  Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες, να έχουν ως προτεραιότητα τον τακτικό έλεγχο της υγείας τους και να βρίσκουν τη δύναμη να παλεύουν όχι γι’αυτά που αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τους όταν νοσήσουν, αλλά για όλα τα υπέροχα που ανοίγονται μπροστά τους, στο υπέροχο νέο παρόν τους.
  #ΚαμίαΜόνηΤης

 16. Η δοκιμασία του καρκίνου του μαστού έχει διάφορες διακυμάνσεις ….άλλοτε είσαι καλά,άλλοτε όχι ψυχολογικά και σωματικά ……Δεν πειράζει αν πέσεις….σημασία έχει να βρεις την δύναμη να σηκωθείς και την έχεις αυτή την δύναμη αρκεί να ψάξεις μέσα σου!!!!!Δεν είσαι μόνη,δεν είμαι μόνη..,,!!!
  «Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ»
  Ευχή και στόχος…ένας κόσμος χωρίς καρκίνο…..!!🎗

 17. Κουράγιο κορίτσια και αισιοδοξία.Ο ήλιος θα ξαναλάμψει και για μας.Χέρι με χέρι δινοντας η μια στην άλλη δύναμη θα τον νικήσουμε.

 18. Το μυστικο μου…..Δεν επέτρεψα στον καρκίνο να μου πάρει το χαμόγελο και τη θέληση να ζήσω. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός μπορείς να είσαι όταν η μόνη επιλογή που εχεις είναι να είσαι δυνατός…

 19. Μπορεί να έχω καρκίνο αλλά ο καρκίνος δεν θα έχει ποτέ εμένα!! Είμαι πιο δυνατή από εσένα mister!! Έχω όνειρα,έχω οικογένεια ,έχω μέλλον!
  I m survivor!! Όλες μαζί,κοντά ή μακριά θα παλέψουμε για όσες έφυγαν,για όσες νοσούν,για όσες νίκησαν!

 20. Για όλες μας.
  Παλέψαμε σκληρά.
  Ο αγώνας είναι συνεχής.
  Ευχαριστω την αγαπημένη μου εθελόντρια Ιωάννα που πήρε με τρυφερότητα το χέρι μου και ήταν και είναι μαζί μου σ’αυτόν τον αγώνα.

 21. Αφιερώνω την συμμετοχή μου στην μαχήτρια της ζωής, το πρότυπο μου, την μητέρα μου που πάλεψε σκληρά την νόσο και τα κατάφερε. Για όλες εκείνες τις γυναίκες που πάλεψαν και τα κατάφεραν αλλά και αυτές που δεν τα κατάφεραν.. Για εκείνες τις γυναίκες που δεν πρόλαβαν να δώσουν την μάχη τους να κρατηθούν στην ζωή.. Η πρόληψη σώζει ζωές και η ενημέρωση μετράει.

 22. Για την μητέρα μου που έφυγε! Για εμένα που είμαι φορέας! Για τις μαχήτριες, για τις νικήτριες, για εκείνες που δεν είναι εδώ!
  Για όλες τις γυναίκες που δίνουν τον Μεγάλο Αγώνα!
  Εύχομαι Καλή Δύναμη!

 23. Για την μαμά Ελπίδα, που το πάλεψε πριν 12 χρόνια και τα κατάφερε αλλά τώρα την νίκησε.
  Για όλες και για όλους, που το πάλεψαν και το παλεύουν ακόμη. Για τους δίπλα τους που βλέπουν τους ανθρώπους τους, και δεν μπορούν να κάνουν κάτι.
  Για όλο τον κόσμο, να μην χάνει ποτέ την Ελπίδα του ❤️❤️❤️

 24. Η συμμετοχή μου είναι για την γιαγιά μου κάποτε είχε νοσήσει σε μεγάλη ηλικία. Για την μαμά μου, η οποία είχε νοσήσει σε άλλα σημεία. Για τις γυναίκες που έχουν περάσει/περνάνε αυτό το δύσκολο μονοπάτι της ζωής. Για τις γυναίκες που δεν τα κατάφεραν είτε πρόλαβαν να παλέψουν είτε όχι. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο σε όλες τις ασθενείς, την οικογένεια τους και τους φίλους τους. Μακάρι να μπορούσαμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω, κάτι ουσιαστικό.

 25. Από την πρώτη χρονιά έτρεχα για τις γυναίκες που νόσησαν και νίκησαν, που παλεύουν με θάρρος, για τις γυναίκες που δεν είναι πια δίπλα μας.
  Το 2019 διαγνώστηκα με καρκίνο και υποβλήθηκα σε ολική υστερεκτομή…Φέτος έχασα δυο μαχήτριες της ζωής, δυο μοναδικές γυναίκες από καρκίνο.
  Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα τους!!
  Πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, εξετάσεις, αγάπη και στήριξη σε όσες έχουν διαγνωστεί με καρκίνο.

 26. Κάθε χρόνο έτρεχα για όλες τις γυναίκες. Φέτος νόσησε η μητέρα μου. Η πρόληψη σώζει! Καλή δύναμη σε όλες που αγωνίζονται με τη νόσο!

Άσε την ευχή σου για το digital Race for the Cure® 2021

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *