Συχνές ερωτήσεις

Πώς θα πάρω μέρος; Πού θα τρέξω; Πώς γίνεται η διοργάνωση;

Κάντε την εγγραφή σας και μέσα στο τριήμερο 1-2 & 3.10,  τρέξτε, περπατήστε ή αφιερώστε όποια δραστηριότητα θέλετε στον αγώνα Race for the Cure®, όπου θέλετε.  Τραβήξτε φωτογραφίες ή βίντεο με το κινητό σας  και μοιραστείτε τα στα δικά σας κοινωνικά δίκτυα και στο facebook event digital Race for the Cure, χρησιμοποιώντας το hashtag #RFTC2021 και #almazois . Μπορείτε να συμμετέχετε από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον COVID-19. Με τον τρόπο αυτό Γίνεστε μέρος της μεγάλης “ψηφιακής” ευρωπαϊκής γιορτής της ζωής! Δεν έχει σημασία αν φοράτε το μπλουζάκι της διοργάνωσης αν δεν προλάβετε να το πάρετε στα χέρια σας. Η υποστήριξη σας είναι σημαντική  ανεξάρτητα από αυτό.

Πού μπορώ να γραφτώ;

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αποκλειστικά εδώ: www.greecerace.gr/digital-race-for-the-cure-registrations/

Πώς θα παραλάβω το μπλουζάκι μου;

Μπορείτε να επισκεφτείτε το σημείο παραλαβής για να παραλάβετε το υλικό σας από 6.9 έως 10.10 τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή με κούριερ με χρέωση παραλήπτη. 

Εδώ μπορείτε να βρείτε τους τρόπους παραλαβής του t-shirt σας: https://greecerace.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-digital-race/

Αποστολή Υλικού

1.Οι αποστολές υλικού πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη σε ειδική τιμή για παραδόσεις εντός Αθηνών και Προαστίων, σε συνεργασία με την ε εταιρεία ICC Courier και ξεκινούν την Τετάρτη 1/9/2021.

Έξοδα αποστολής:

  • Αθήνα: 2,5€
  • Υπόλοιπο Αττικής*: 5€
  • Υπόλοιπη Ελλάδα: 5€

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στην κατηγορία “Υπόλοιπο Αττικής”

Θα προλάβω να λάβω το μπλουζάκι  μου μέχρι  το τριήμερο 1.10- 2.10- 3.10;

Από τη στιγμή της εγγραφής σας  χρειάζεται 5 εργάσιμες για την φτάσει το Race kit στα χέρια σας.

Εάν Θέλετε να παραλάβετε το υλικό σας με Κούριερ μέχρι την  Παρασκευή  1.10, χρειάζεται να έχετε κάνει την εγγραφή σας μέχρι την Κυριακή 26.9.

Αλλιώς θα παραλάβετε το μπλουζάκι σας μετά τις 4.10

Μπορώ να πάρω μέρος χωρίς το μπλουζάκι μου;

Βεβαίως. Δεν έχει σημασία αν φοράτε το μπλουζάκι της διοργάνωσης αν δεν προλάβετε να το πάρετε στα χέρια σας. Η υποστήριξη σας είναι σημαντική  ανεξάρτητα από αυτό. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και το τριήμερο να αφιερώσετε όποια δραστηριότητα θέλετε στο digital race for the Cure. Μπορείτε να βγάλετε μια φωτογραφία ή ένα video, να τα ανεβάσετε στα δικά σας social media αλλά και στο  Facebook event digital Race for the Cure® 2021. Μην ξεχνάτε σε κάθε ανάρτησή σας να βάζετε #RFTC2021 #almazois 

Μέχρι πότε μπορώ να γραφτώ;

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 1-2-3/10 αλλά οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 10.10 για όποιον θέλει να υποστηρίξει τους σκοπούς της.
Ελπίζουμε στην κατανόηση σας και ευχαριστούμε πραγματικά για την υποστήριξη σας

Έκανα εγγραφή με τραπεζική κατάθεση (bank transfer). Πότε θα φανεί;

Η εγγραφή σας για να φανεί στην πλατφόρμα, όταν έχει γίνει με bank transfer, μπορεί να χρειαστεί από 1  έως 9 ημέρες

Μπορούν να ενσωματωθούν δύο ομάδες;

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.  Μπορεί ωστόσο να απενεργοποιηθεί μια από τις δύο.

Μπορώ να γραφτώ το Σάββατο 2.10 ή Κυριακή 3.10 και να έρθω να παραλάβω;

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ακόμη και το Σαββατοκύριακο του αγώνα. Ωστόσο η αποστολή του   υλικού σας -με την συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ- θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες)

Πού πάνε τα χρήματα από τη συμμετοχή μου;

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς αξιοποιούνται τα καθαρά έσοδα του Αγώνα https://greecerace.gr/giati-agonizomaste/