Newsletter χορηγών 11ου Greece Race for the Cure®

GREECE RACE FOR THE CURE®

ΑΓΩΝΑΣ

Ενάντια στον καρκίνο του μαστού

ΣΤΗΡΙΞΗ

Σε όσες βιώνουν τον καρκίνο του μαστού

ΓΙΟΡΤΗ

Για τις survivors

TIMH

Σε όσες έφυγαν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε κάθε γυναίκα
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στο χώρο των πληρωμών σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του πιο γρήγορου δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών παγκοσμίως, μέσω του οποίου διασυνδέει καταναλωτές, εμπόρους, τράπεζες, κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές. Τα προϊόντα και οι λύσεις της Mastercard κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές – όπως τα ψώνια, τα ταξίδια, τη διαχείριση μιας επιχείρησης και των οικονομικών της – πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο αποδοτικές για όλους.

Παρακολουθείστε τα νέα μας στο Twitter @MastercardNews, ακολουθήστε μας στο Facebook @MastercardGreece και στο Instagram @MastercardGR, συζητείστε μαζί μας μέσα από το Cashless Conversations Blog και εγγραφείτε εδώ για τα τελευταία νέα μας.

H Mastercard ενώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις δυνάμεις της με το Άλμα Ζωής, στηρίζοντας με συνέπεια το Greece Race for the Cure®, έναν ανεκτίμητο θεσμό με στόχο την υποστήριξη γυναικών με πραγματική δύναμη για ζωή.

 

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η AstraZeneca είναι μια διεθνής βασισμένη στην επιστήμη βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως για τη θεραπεία νόσων σε τρία θεραπευτικά πεδία – Ογκολογία, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νεφρικές παθήσεις & Μεταβολικά Νοσήματα και Αναπνευστικές παθήσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, επιλεκτικά στους τομείς αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεπιστημών και λοιμωδών νοσημάτων. 

Η AstraZeneca ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.astrazeneca.gr

  

Πάνω από 100 χρόνια καινοτομίας

 

Από την ίδρυσή μας το 1910, είμαστε στην πρώτη γραμμή του DIY με συνεχή καινοτομία των προϊόντων. Από τον πρώτο πάγκο εργασίας BLACK + DECKER έως και το πρώτο στον κόσμο επαναφορτιζόμενο τρυπάνι και κλαδευτήρι, έχουμε χρησιμοποιήσει την εφευρετικότητα και την ακεραιότητα.

Από το μικρό μηχανουργείο στην Βαλτιμόρη έως τα πρώτα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν στο διάστημα για τη διάτρηση της επιφάνειας του φεγγαριού, έχουμε προσφέρει περήφανα καινοτόμες λύσεις για πάνω από έναν αιώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.blackanddecker.gr

Δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé®
– Ενέργεια για να προχωράς μπροστά!
 

Όσο απαιτητική και αν είναι η μέρα, ένα δυνατό ξεκίνημα είναι αυτό που θα μας δώσει την ενέργεια να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά! Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες, ασβέστιο και βιταμίνες Β, όπως μόνο τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé ξέρουν να προσφέρουν!

Κάθε τραγανή μπουκιά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αφού τα FITNESS® φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης. Οι τροφές ολικής άλεσης αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας, καθώς ο σπόρος τους δεν υπόκειται σε καμία επεξεργασία, με αποτέλεσμα να διατηρείται η θρεπτική τους αξία.

Τα δημητριακά FITNESS®, στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στις γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υποστηρίζουν θερμά τη σημαντική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», συμμετέχοντας ενεργά στον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure® και υποστηρίζοντας το Πρόγραμμα ενημέρωσης & προληπτικής κλινικής εξέτασης νέων γυναικών.

FITNESS® #proxoramprosta

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.nestle-cereals.com/gr/el/proionta-prowthiseis/brands/nestle-fitness-brand

 

Είμαστε η Dentsu Aegis Network

 

Το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών Marketing & Επικοινωνίας στην εποχή της Ψηφιακής Οικονομίας. Η οργάνωση μας έχει ως αφετηρία τις ανάγκες των πελατών μας και τη φιλοδοξία μας να συνεισφέρουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους.
Με οδηγό την καινοτομία και τη συνεργασία προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας & marketing που βοηθούν τις μάρκες να είναι κομμάτι της ζωής των ανθρώπων και να απαντούν στις ανάγκες του σήμερα και του αύριο.
Αυτή είναι η πυξίδα των αναγνωρισμένων εταιριών μας στην Ελλάδα: 
Carat, Isobar, iProspect, Vizuem & Dentsu X.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.dentsuaegisnetwork.com

 

 

 

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. 

Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! 

Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.frezyderm.gr
GENESIS Pharma
 

Η GENESIS Pharma υπήρξε μεταξύ των πρώτων φαρμακευτικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα.

Διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για σοβαρές και σπάνιες παθήσεις, λειτουργώντας ως εμπορικός συνεργάτης κορυφαίων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών έρευνας και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η GENESIS Pharma δραστηριοποιείται σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς. Διαθέτει σημαντικό εύρος καινοτόμων θεραπειών για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες και απειλητικές μορφές καρκίνου, όπως το πολλαπλό μυέλωμα, μορφές λευχαιμίας, ο μεταστατικός καρκίνος του παγκρέατος, ο μεταστατικός καρκίνος του μαστού κ.α. Μπορεί, επίσης, να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της πολλαπλής σκλήρυνσης. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στους τομείς της δερματολογίας, ρευματολογίας και της νεφρολογίας.
Για περισσότερες πληροφορίες www.genesispharma.com.

 

 

Nescafé® GOLD – Για τις στιγμές που αξίζουν!

Στη ζωή σου θα γνωρίσεις περίπου 80.000 ανθρώπους. Από όλους αυτούς, μόνο λίγοι θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Μόνο λίγοι θα ξέρουν πώς πίνεις τον καφέ σου, ποια ταινία σε κάνει να γελάς, ποιο είναι το μέρος που σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Με αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να κρατάς επαφή και να μοιράζεσαι μαζί τους στιγμές που αξίζουν.

Ανακάλυψε τον Nescafé Gold! Ένα εκλεκτό χαρμάνι από λεπτοαλεσμένους κόκκους Arabica και Robusta τέλεια καβουρδισμένους, με πλούσια γεύση και άρωμα, για να απολαμβάνεις τις στιγμές που αξίζουν!

Ο Nescafé Gold είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά θερμός υποστηρικτής του Συμβολικού Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure® που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Qwctq0n6Kog&list=PLqoCN3hpjIcJibe6xRrN26J58j8bj-SuE

Ιδρυθείσα το 1906, στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης, η New Balance μετρά πάνω από 110 χρόνια ιστορίας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγγλος William J. Riley, παρατηρώντας τις κότες που είχε στην αυλή του, αντιλήφθηκε το μοναδικό χαρακτηριστικό της ισορροπίας στο βάδισμά τους. Εξ ου και το ότι τα πρώτα προϊόντα της New Balance, ήταν εσωτερικοί πάτοι, στήριξης και άνεσης.

Το 1938, παρουσιάζονται τα πρώτα αθλητικά παπούτσια και τρία χρόνια αργότερα, το 1941, η New Balance αρχίζει να ξεχωρίζει στο χώρο του αθλητισμού κατασκευάζοντας πλέον εξατομικευμένα (custom-made) αθλητικά παπούτσια.

Σταθμό στην ιστορία της εταιρίας, αποτελεί το έτος 1972. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της New Balance, -Ελληνικής καταγωγής- Jim Davis αγοράζει την εταιρία, τη σημαδιακή μέρα του μαραθωνίου της Βοστώνης. Έκτοτε, η εταιρία βρίσκεται εδραιωμένη ανάμεσα στις μεγαλύτερες αθλητικές εταιρείες παγκοσμίως, με ηχηρή παρουσία στον τομέα της ένδυσης και υπόδησης, ενώ παραμένει μοναδική μεγάλη αθλητική εταιρία, που κατασκευάζει αθλητικά παπούτσια σε Αμερική και Αγγλία.

Σήμερα, εκπροσωπεί περισσότερα από ένα Brand. Στόχος της είναι να επιδεικνύει υπευθυνότητα και ηγεσία στο χώρο, κατασκευάζοντας παγκόσμιου εύρους brands, που οι αθλητές είναι υπερήφανοι να τα φορούν, οι συνεργάτες της, υπερήφανοι να τα κατασκευάζουν και τα καταστήματα υπερήφανα να τα φιλοξενούν.

Η New Balance μέσα από μια μακροχρόνια συνεργασία 27 ετών με το ίδρυμα, Susan G. Komen®, στέκεται στο πλευρό των γυναικών, χορηγώντας όλους τους αγώνες που διοργανώνονται στην Αμερική. Επιπλέον συμβάλει με ποσοστό των πωλήσεων της ειδικής σειράς προϊόντων με την σήμανση «Lace Up For the Cure®», ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

Η New Balance Greece θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς εταιρείας, γίνεται συμμέτοχη εμπράκτως, ενισχύοντας την προσπάθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση της νόσου.

Σας προσκαλούμε όλους στην φετινή διοργάνωση «Greece Race for the Cure®», να φορέσουμε τα αθλητικά μας παπούτσια, και να δώσουμε μαζί, ενωμένοι, με κάθε βηματισμό, ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης και αισιοδοξίας.

Το σύνθημα μας «Η μόνη γραμμή τερματισμού, είναι η θεραπεία».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδαhttp://www.newbalance.gr/

 

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 ως μέλος του Ομίλου Inditex. Οι κολεξιόν είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να προσφέρουν στυλ και design, σε συνδυασμό με ποιοτικά υφάσματα και άνεση σε όλες τις σειρές προϊόντων: εσώρουχα, gymwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα.

Η Oysho απευθύνεται στις ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες που δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εκτιμούν την ποιότητα και θέλουν να ντύνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Oysho συνεχίζει να στηρίζει τον κόσμο του αθλητισμού και του υγιεινού lifestyle. Για ακόμη μια χρονιά, η αλυσίδα ενισχύει το Women’s Race στην Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και ανανεώνει τη δέσμευσή της στην Ελλάδα, συμμετέχοντας για τρίτη φορά στο Greece Race for the Cure®, τον Αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού στην Αθήνα, αποδεικνύοντας τη στήριξή της σε αυτό τον κοινό σκοπό.

Η Oysho έχει περισσότερα από 677 καταστήματα σε 59 χώρες, 19 από αυτά στην Ελλάδα. Επίσης, λειτουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.oysho.com, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 33 χώρες.

Χαμόγελο…ίσως ο μεγαλύτερος και πιο όμορφος σύμμαχος του εαυτού σου, καθώς αποτελεί το καθρέφτη της ψυχής σου! Απόκτησε το πιο λαμπερό και φωτεινό χαμόγελο μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης δοντιών YOTUEL.

Επέλεξε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και ανακάλυψε την δυναμική που κρύβεται στο χαμόγελό σου κάνοντας κάθε στιγμή μοναδική.

Η Ισπανική εταιρεία BIOCOSMETICS Laboratories σχεδιάζει και παρασκευάζει τα προϊόντα από το 1994, ενώ τη Διανομή στην Ελλάδα έχει αναλάβει η φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ. Η τελευταία επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία, στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλλά και σε συνεργασίες με πρωτοπόρες διεθνείς εταιρείες. Διαθέτει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ υποστηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τις δράσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων YOTUEL, επιλέγει να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure ® αποδεικνύοντας τη στήριξή της στο σκοπό αυτό γιατί όλοι μας αξίζει να χαμογελάμε.

#smilelooksgoodonyou#

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.yotuel.gr

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤHΣ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ


ΧΟΡΗΓΟΙ

Η φαρμακοβιομηχανία InterMed, μέλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ιδρύθηκε το 1996 από το φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος οραματίστηκε μια νέα πρωτοπόρα παραγωγική βιομηχανία στο χώρο της υγείας που θα συνέβαλε στην αντιμετώπιση των καθημερινών, αλλά και ειδικών καταστάσεων υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Η αμιγώς ελληνική φαρμακοβιομηχανία, παράγει πρωτοποριακά, με υψηλά standards (GMP) καινοτόμα προϊόντα που βοηθούν και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, και σκευάσματα και είδη καθημερινής περιποίησης για όλη την οικογένεια (για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί).

Μεταξύ των δυναμικών brands τα οποία πρωταγωνιστούν στην ελληνική και διεθνή αγορά, είναι: Unisept, Chlorhexil, Eva, Eva Mycosis, Reval, Luxurious και πολλά ακόμη.

Η InterMed εξάγει σε πάνω από 60 χώρες με στόχο τα προϊόντα της να βρίσκονται σε κάθε νοικοκυριό, για κάθε ανάγκη.

Κοινωνικές δράσεις για την προστασία του Περιβάλλοντος και της θάλασσας, την στήριξη απομακρυσμένων περιοχών μέσα από ιατρικές και οδοντιατρικές επισκέψεις, στήριξη της νέας γενιάς με υποτροφίες, εθελοντικές αιμοδοσίες αλλά και στήριξη ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού, βρίσκονται στο Εταιρικό Κοινωνικό της Χαρτοφυλάκιο. 

 

 


ΔΡΟΜΕΩΝ

 

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma, μέλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με πάνω από μισό αιώνα ζωής, ερευνά, αναπτύσσει και παράγει εγχωρίως με υψηλά standards (GMP) καινοτόμα προϊόντα για θεραπείες που βοηθούν και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Στις 3 υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής (μία εκ των οποίων state of art για όλη την Ευρώπη), σύντομα θα προστεθεί μία 4η ακόμη μονάδα στα Οινόφυτα, η οποία θα πραγματοποιεί εκχυλίσεις φαρμακευτικών φυτών και θα λειτουργεί παράλληλα ως Ινστιτούτο Μελέτης για φοιτητές και νέους επιστήμονες.

Με εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 60 χώρες, κάνει υπερήφανο το made in Greece στον παγκόσμιο φαρμακευτικό χάρτη. 

Το χαρτοφυλάκιο της βιομηχανίας, περιλαμβάνει πρωτοποριακά φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα,  συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προβιοτικά, συμπληρώματα για την διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων και των οστών, την ενίσχυση ανοσοποιητικού και την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Σκευάσματα τα οποία γράφουν ιστορία, όπως Salospir, Apotel, T4, Trebon Grippe Day & Night και πολλά άλλα. 

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η Uni-pharma μέσα από το Εταιρικό Κοινωνικό της Πρόγραμμα, στηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τη νέα γενιά με υποτροφίες, αλλά και το περιβάλλον, στοχεύοντας σε δράσεις ορθής διαβίωσης και αειφόρου ανάπτυξης. 

ΧΟΡΗΓΟΣ SUVIVORS'


Pfizer Inc: Breakthroughs that change Patients’ lives ™


Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. 

Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. 

Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς  και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. 

Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς. 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr


ΧΟΡΗΓΟΣ

ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Η Cosmetic Derma Medicine αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εξειδικευμένη Ιατρική ομάδα Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων, Πλαστικών Χειρουργών και Διατροφολόγων, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι, τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Με έμφαση στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, η Cosmetic Derma Medicine διαθέτει ένα σημαντικό εύρος υπηρεσιών-θεραπειών προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.cosmeticdermamedicine.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ

 

Κάμπος Χίου & «Άλμα Ζωής»: Μία πράξη αγάπης!

Από το 2010, ο «Κάμπος Χίου» υποστηρίζει αδιάλειπτα το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Zωής», τόσο ως σταθερός χορηγός στον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περίπατο Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού, όσο και μέσω της συνεχούς πραγματοποίησης cause-related marketing εμπορικών ενεργειών -μετατρέποντας έτσι την προτίμηση των καταναλωτών σε μία πράξη αγάπης.

Αυτή τη χρονιά, η Κάμπος Χίου Α.Ε., μία ελληνική βιομηχανία με βαθιά τοπικό χαρακτήρα αλλά και δυναμικό διεθνή προσανατολισμό, συμμετέχει στο 11ο Greece Race for the Cure® με τον «Κάμπος Χίου» ως Χορηγό Μικρών Δρομέων.

Παράλληλα, για όλη τη χρονιά εξακολουθεί μια μεγάλη προωθητική ενέργεια σε super markets της χώρας με 5 προϊόντα φυσικών χυμών και φρουτοποτών, από την πώληση των οποίων μέρος των εσόδων προσφέρεται στο «Άλμα Ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.chiosgardens.gr/

ΧΟΡΗΓΟΣ BABY RUNNERS

Planet. Προστατεύει φυσικά ότι αγαπάς.

 

Με υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο, η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων με φυτικά συστατικά MyPlanet της Rolco, αποδεικνύει έμπρακτα τη φιλοσοφία της εταιρείας ότι η ισορροπία στη ζωή επιτυγχάνεται μέσα από το σεβασμό στην υγεία και το περιβάλλον.

Κάθε γονιός θέλει να είναι σίγουρος για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για το μωρό του. Θέλει να μπορεί να τα εμπιστεύεται, γιατί προσφέρουν όχι μόνο καθαριότητα αλλά και ασφάλεια για την υγεία του. Στα baby planet, με απόλυτη ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης, περιγράφουμε τα συστατικά της σύνθεσης των προϊόντων για το μωρό σας και είμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για τα συστατικά που περιέχουν, αλλά κυρίως γι’ αυτά που δεν έχουν. Δηλαδή αλλεργιογόνες ουσίες και άλλα περιττά χημικά που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή για την υγεία.

MyPlanet
Προστατεύει φυσικά ότι αγαπάς.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα 
https://myplanet.com.gr/
 
 

RACE COURSE ΧΟΡΗΓΟΙ

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.