ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Υλικό Greece Race for the Cure®

Mε κάθε εγγραφή στο Greece Race for the Cure®, παραλαμβάνετε το συλλεκτικό t-shirt της Διοργάνωσης.

Αν έχετε κάνει εγγραφή ως δρομέας για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, στο kit του αγώνα περιλαμβάνεται και chip χρονομέτρησης.

Το chip χρονομέτρησης είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά κάθε αριθμού συμμετοχής.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ:

ΗΠΕΙΡΟΥ 11, 2ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ

https://goo.gl/maps/SgsmdjgSYypdi3cf8

25/9/2023 – 29/09/2023

Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας (t-shirt, race kit) από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, 2ος Όροφος, Αθήνα:

  • 25/9/2023 έως 29/9/2023, Δευτέρα με Παρασκευή, 10πμ-8μμ

Για την παραλαβή του υλικού σας θα χρειαστεί να γνωρίζετε το όνομα με το οποίο έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή ή/και το όνομα της ομάδας στην οποία συμμετέχετε.

Μαζική παραλαβή υλικού (άνω των 40 ατόμων): Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το «Άλμα Ζωής» 2 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής μέσω email: greecerace@gmail.com  αναφέροντας τα στοιχεία της ομάδας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε το υλικό συμμετοχής της ομάδας σας να είναι συγκεντρωμένο, συσκευασμένο και έτοιμο προς παράδοση όταν επισκεφθείτε το περίπτερο  παραλαβών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ, ΕΩΣ 20/9

*αριθμός t-shirts ανά πακέτο: max.6

Οι αποστολές υλικού πραγματοποιούνται σε ειδική τιμή αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη και ξεκινούν τη Δευτέρα 4/9/2023.

Έξοδα αποστολής:

Αθήνα: 3€
Υπόλοιπο Αττικής*: 6€
Υπόλοιπη Ελλάδα: 6€

Τα έξοδα αποστολής καταβάλλονται κατά την παράδοση του υλικού απευθείας στον ταχυμεταφορέα.

* Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στην κατηγορία “Υπόλοιπο Αττικής”

Σε συνεργασία με την εταιρεία  ICC Courier  

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

**Η δυνατότητα  αποστολής του υλικού είναι διαθέσιμη  για εγγραφές έως 20/9 .

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

ΖΑΠΠΕΙΟ,  ΣΑΒΒΑΤΟ 30/9/2023 από 12:00 έως 18:00

Παραλαβή υλικού για ηλεκτρονικές εγγραφές

Παραλαμβάνετε το υλικό συμμετεχόντων για όλες τις ηλεκτρονικές εγγραφές από 2/9/2019 έως 26/9/2019, 10πμ-6μμ από το περίπτερο παραλαβών , 3ης Σεπτεμβρίου 68 (ισόγειο), Αθήνα

Με την ηλεκτρονική σας πληρωμή, η εγγραφή σας καταχωρείται στη βάση δεδομένων του Greece Race for the Cure® και εσείς λαμβάνετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail από εμάς, το αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζάς σας καθώς και το αποδεικτικό της εγγραφής σας.

Όταν έρθετε να παραλάβετε το υλικό σας, θα χρειαστεί να γνωρίζετε το είδος εγγραφής που έχετε πραγματοποιήσει (δηλ. αν η εγγραφή σας είναι ατομική ή ομαδική, για περίπατο 2 χιλιομέτρων ή αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων / 10 χιλιομέτρων).
Καλό θα ήταν να έχετε πρόχειρο το ticket number εγγραφής, το οποίο βρίσκεται μέσα στο αποδεικτικό της εγγαφής σας, ώστε να διευκολύνετε τους εθελοντές μας στην ανεύρεση των στοιχείων σας!
 
Με την επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής σας εγγραφής, θα λάβετε από τον εκάστοτε υπεύθυνο την απόδειξή σας, μαζί με το υλικό για τη συμμετοχή σας.
 
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον Αγώνα δρόμου 5 ή 10χιλιομέτρων, μην ξεχάσετε να ζητήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας με το προσωπικό chip χρονομέτρησης,  στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δείτε το χρόνο στον οποίο τερματίσατε, μετά το τέλος του Greece Race for the Cure®

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

Παραλαβή υλικού στα περίπτερα κατά την εγγραφή – Μόνο για περιπατητές

Αν κάνετε την εγγραφή σας σε κάποιο περίπτερο εγγραφών, αυτό σημαίνει πως παραλαμβάνετε όλο το υλικό για τη συμμετοχή σας εκείνη την ώρα της εγγραφής, από τους εθελοντές που βρίσκονται στο περίπτερο εγγραφής.
Εγγραφές σε περίπτερα πραγματοποιούνται μόνο για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, άρα το υλικό που παραλαμβάνετε είναι t-shirt, καπέλο και νούμερο περιπάτου.

ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ

HARD ROCK CAFE ATHENS

Αδριανού 52, Μοναστηράκι, Αθήνα

1/9/2019 – 23/9/2019

Δευτέρα έως Κυριακή, 10πμ – 11μμ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ, ΑΤΟΜΙΚΑ Ή ΟΜΑΔΙΚΑ!

THE MALL ATHENS

Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι

9/9/2019 -21/9/2019,
Δευτέρα έως Σάββατο 11πμ – 8 μμ

ATHENS METRO MALL

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276. ‘Αγιος Δημήτριος

9/9/2019 -21/9/2019, 

Δευτέρα έως Σάββατο 11πμ – 8 μμ

HONDOS CENTER ΕΡΜΟΥ

Ερμού 39, Σύνταγμα

9/9/2019 -21/9/2019, 

Δευτέρα έως Σάββατο 11πμ – 8 μμ

Παραλαβή υλικού ομαδικών εγγραφών

 

1. Ομαδική εγγραφή σε περίπτερο εγγραφής – μόνο για περιπατητές 2 χιλιομέτρων:
Παραλαβή κατά την εγγραφή

Οι ομαδικές εγγραφές που πραγματοποιούνται σε περίπτερο εγγραφής μπορεί να είναι αποκλειστικά για τον περίπατο των 2 χιλιομέτρων. Στην περίπτωση συμμετοχής στον περίπατο, λαμβάνετε όλο το υλικό κατά την εγγραφή από το περίπτερο.
Με την εγγραφή σας στο περίπτερο οι εθελοντές σας παραδίδουν και την απόδειξη πληρωμής.

2. Ομαδική εγγραφή μέσω του website www.greecerace.gr :
Παραλαβή όπως όλες οι ηλεκτρονικές εγγραφές, από το περίπτερο παραλαβών

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας σε ομάδα ηλεκτρονικά, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό από το σημείο παραλαβών στην 3ης Σεπτεμβρίου 68 (ισόγειο), Αθήνα, 2/9/2019 – 26/9/2019, Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-6μμ ή στο Ζάππειο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Μαζική παραλαβή για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας:
Παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών ηλεκτρονικών εγγραφών 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.

Παραλαβή για μεμονωμένα μέλη ομάδας:
Αν θέλετε να παραλάβετε για συγκεκριμένα άτομα ομάδας, θα βοηθήσει πολύ αν τα ονόματα των ατόμων της ομάδας σας για τα οποία παραλαμβάνετε, το νούμερο του t-shirt τους καθώς και τον τύπο της εγγραφής τους, δηλ. αν έχουν γραφτεί για τον περίπατο 2 χιλιομέτρων ή για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων / 10 χιλιομέτρων.

3. Ομαδική εγγραφή μέσω excel – μόνο για εταιρείες και μεγάλες ομάδες

Αν έχετε κάνει την εγγραφή σας έπειτα από συνεννόηση με την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών (Τζιντζηροπούλου Φρόσω, 210 4180006, εσωτ. 25) και έχετε καταθέσει λίστα ονομάτων, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό της ομάδας σας από το σημείο παραλαβών στην Ηπείρου 11 (1ος όροφος), Αθήνα 2-26 Σεπτεμβρίου 2019, Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-6μμ.

Για να παραλάβετε μαζικά για όλη την ομάδα, παρακαλούμε ενημερώστε την υπεύθυνη ομαδικών εγγραφών (Τζιντζηροπούλου Φρόσω, 210 4180006, εσωτ.25) 2 ημέρες πριν την παραλαβή σας ώστε να είναι συγκεντρωμένο και συσκευασμένο όλο το υλικό της ομάδας σας.