-Από το 2009-

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ GREECE RACE FOR THE CURE®

ΑΓΩΝΑΣ

Ενάντια στον καρκίνο του μαστού

ΣΤΗΡΙΞΗ

Σε όσες βιώνουν τον καρκίνο του μαστού

ΓΙΟΡΤΗ

Για τις survivors

TIMH

Σε όσες έφυγαν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε κάθε γυναίκα

2022

Για ακόμα μια χρονιά ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

32 χιλιάδες έδωσαν για ακόμα μια χρονιά το «παρών» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού γεμίζοντας τους δρόμους της Αθήνας και της Ελλάδας, αλλά και το διαδίκτυο με δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία, αποδεικνύοντας πως το ΜΑΖΙ έχει δύναμη και ουσία στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

#RFTC2021

Για ακόμα μια χρονιά, 20 χιλιάδες συμμετέχοντες έδωσαν διαδικτυακά το «παρών» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, κατακλύζοντας το διαδίκτυο με αισιοδοξία και αποδεικνύοντας πως, παρά την κοινωνική απομάκρυνση, μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!

Με τη δική σας στήριξη, το Digital Greece Race for the Cure® ήταν για 2η συνεχή χρονιά η  μεγαλύτερη διαδικτυακή διοργάνωση Race for the Cure® στην Ευρώπη.

#RFTC2020

Στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, 30 διοργανώσεις Race for the Cure®, 22 ευρωπαϊκές χώρες και χιλιάδες συμμετέχοντες σε όλη την Ευρώπη, ενώσαμε τις δυνάμεις μας διαδικτυακά, με στόχο να διαδώσουμε δυνατά το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει, παρά τις δύσκολες συνθήκες, και οι ασθενείς χρειάζονται τη στήριξή μας τώρα περισσότερο από ποτέ.

Η διοργάνωση της Ελλάδας συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές σε όλη την Ευρώπη, κάνοντάς την τη μεγαλύτερη digital διοργάνωση Race for the Cure®.

 

2019

40.000 και…συνεχίζουμε!

Σήμερα όλοι μαζί δίνουμε ένα μήνυμα δύναμης σε κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού αλλά και σε όλους μας, ότι συνεχίζουμε ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στον καρκίνο του μαστού !

11 χρόνια τώρα μαζί και μέσα από το Greece Race for the Cure® υλοποιούμε προγράμματα που αυξάνουν την έγκαιρη διάγνωση, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών και στηρίζουν την επιστημονική έρευνα στην Ελλάδα.

Στόχος μας ένας κόσμος χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού!

2018

40.000 συμμετέχοντες χάραξαν δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Σήμερα αποδεικνύεται πως ξεπερνάμε τις δυσκολίες και είμαστε εδώ, μάχιμες και δυνατές μέχρι ο καρκίνος του μαστού να γίνει παρελθόν. Συνεχίζουμε το «τρέξιμο» όλη τη χρονιά με προγράμματα στήριξης και ενημέρωσης, διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με επένδυση στην επιστημονική έρευνα και στην κάλυψη αναγκών σε δομές υγείας.

 

2017

36651 άτομα έτρεξαν- γιόρτασαν- στήριξαν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.!

Σήμερα αποδεικνύεται πως ξεπερνάμε τις δυσκολίες και είμαστε εδώ, μάχιμες και δυνατές μέχρι ο καρκίνος του μαστού να γίνει παρελθόν.

Συνεχίζουμε το «τρέξιμο» όλη τη χρονιά με προγράμματα στήριξης και ενημέρωσης, διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με επένδυση στην επιστημονική έρευνα και στην κάλυψη αναγκών σε δομές υγείας.Μαζί έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο του μαστού,  να μην τον φοβόμαστε, να αυξήσουμε την έγκαιρη διάγνωση στην Ελλάδα  και να κάνουμε αυτόν τον Αγώνα τη  2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® στον κόσμο. 

Αυτή η μέρα είναι μια γιορτή για όλους μας.

2016

 30.845 άνθρωποι στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Οι γυναίκες με τα ροζ μπλουζάκια (οι survivors) δεν είμαστε μόνο το ροζ χρώμα που φοράμε πάνω μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό.

2015

25.000 δρομείς και περιπατητές

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας ο κόσμος μας αγκάλιασε ακόμα περισσότερο.

2014

Συμμετοχή που ξεπέρασε τα 17.000 άτομα

Αν ο καρκίνος του μαστού διαγνωστεί σε πολύ πρώιμο στάδιο μπορεί να έχει έως και 96% πιθανότητες πλήρους ίασης. Η διοργάνωση του Greece Race for the Cure® αποτελεί τον σημαντικότερο τρόπο προώθησης της έγκαιρης διάγνωσης.

2013

15.000 συμμετέχοντες στο Greece Race for the Cure®

Θέλουμε να τιμήσουμε τις γυναίκες που έχασαν ή νίκησαν τη μάχη με την ασθένεια και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης.

2012

13.000 συμμετέχοντες

Άντρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών με κοινό στόχο να συμβάλλουν στη παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

2011

Περισσότερα από 11.000 άτομα ήταν μαζί μας!

Για εμάς κάθε ζωή είναι σημαντική. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε μέχρι να βρεθούν οι θεραπείες που θα βάλουν τέλος σε αυτή την ασθένεια!

2010

8.000 άνθρωποι έτρεξαν μαζί μας στο Ζάππειο

Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

 

2009

Το 1ο Greece Race for the Cure®!

 

5.124 άτομα τρέχουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το «Άλμα Ζωής»

Η Αμερικανική Οργάνωση Susan G. Komen έρχεται σε επαφή με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και ο πρώτος αγώνας Greece Race for the Cure® γίνεται πραγματικότητα!