Εγγραφές Greece Race for the Cure®

2021: Το Greece Race for the Cure® είναι εδώ!

Χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, αλλά με την ουσιαστική και συμβολική σημασία της, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει 5 χλμ ή να περπατήσει 3 χλμ όπου επιθυμεί, παίρνοντας έτσι μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Είτε είστε ένα άτομο είτε περισσότερα, δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο και πάρτε μέρος στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ας κατακλύσουμε για ακόμα μια χρονιά το διαδίκτυο με αισιόδοξα μηνύματα και φωτογραφίες υποστήριξης, μεταφέροντας τα αισιόδοξα μηνύματα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης. 

Παραλαβή Υλικού

Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας (t-shirt, race kit) από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, 2ος Όροφος, Αθήνα:

  • 6/9/2021 έως  8/10/2021, Δευτέρα με Παρασκευή, 10πμ-6μμ

Για την παραλαβή του υλικού σας θα χρειαστεί να γνωρίζετε το όνομα της ομάδας σας καθώς και το όνομα του αρχηγού της ομάδας.

*Για να παραλάβετε το υλικό σας από το σημείο παραλαβών κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας επιλέξτε  «συνεχίστε χωρίς αποστολή t-shirt».

**Οι διοργανωτές του Αγώνα Greece Race for the Cure ® εγγυώνται ότι οι πρώτοι 20.000 συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν το υλικό της διοργάνωσης που προβλέπεται από την εγγραφή τους. Το επιθυμητό νούμερο μπλούζας δεν μπορεί να διασφαλιστεί για όλους τους συμμετέχοντες.

Αποστολή Υλικού

Υπάρχει η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής του υλικού του αγώνα, με χρέωση παραλήπτη. 

Περισσότερες πληροφορίες