Συχνές ερωτήσεις

Κάντε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 μπορείτε να συμμετέχετε στον αγώνα είτε με φυσική παρουσία  στο Ζάππειο είτε να είστε μαζί μας διαδικτυακά από όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.

Με όποιο τρόπο και αν επιλέξετε να συμμετέχετε, τραβήξτε φωτογραφίες ή βίντεο με το κινητό σας και μοιραστείτε τα στα δικά σας κοινωνικά δίκτυα και στο facebook event του αγώνα, χρησιμοποιώντας το hashtag #GRFC2023 και tag @almazois

Με τον τρόπο αυτό γινόμαστε ΜΑΖΙ  μέρος της μεγάλης ευρωπαϊκής γιορτής της ζωής! 

Δεν έχει σημασία αν είστε στο Ζάππειο ή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, της Ευρώπης ή του κόσμου. Η υποστήριξη σας είναι σημαντική  ανεξάρτητα από αυτό.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας  ηλεκτρονικά, εδώ: www.greecerace.gr/digital-race-for-the-cure-registrations/

Για εταιρικές εγγραφές επικοινωνήστε με το 210 4180006.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το σημείο παραλαβής για να παραλάβετε το υλικό σας από 25.9 έως 29.9. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή με κούριερ με χρέωση παραλήπτη.

Αναλυτικές πληροφορίες για την παραλαβή του υλικού συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ: https://greecerace.gr/παραλαβή-υλικού/

Οι αποστολές υλικού πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη σε ειδική τιμή για παραδόσεις εντός Αθηνών και Προαστίων και ξεκινούν τη Δευτέρα 4/9/2023.
Έξοδα αποστολής:
Αθήνα: €3
Υπόλοιπο Αττικής*: €6
Υπόλοιπη Ελλάδα: €6

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στην κατηγορία “Υπόλοιπο Αττικής

Από τη στιγμή της εγγραφής σας χρειάζονται 5 εργάσιμες για να φτάσει το Race kit στα χέρια σας.
Η δυνατότητα αποστολή είναι διαθέσιμη έως και την Τετάρτη 20.9

  • Εγγραφές δρομέων: Έως 22/9 ή έως εξαντλήσεως των 10.000 θέσεων
  • Εγγραφές περιπατητών: Οι εγγραφές στη διοργάνωση παραμένουν ανοιχτές έως το τέλος Οκτωβρίου για όποιον θέλει να υποστηρίξει τους σκοπούς της.
    Αν θέλετε, όμως, να παραλάβετε εγκαίρως το υλικό συμμετοχής σας για να είστε μαζί μας την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο Ζάππειο παρακαλούμε δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες παραλαβής εδώ: greecerace.gr/παραλαβή-υλικού/ 
    Ελπίζουμε στην κατανόηση σας και ευχαριστούμε πραγματικά για την υποστήριξη σας.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας αποκλειστικά για τον περίπατο ακόμη και το Σαββατοκύριακο του αγώνα. Ωστόσο, δεν θα είναι δυνατή η αποστολή του υλικού σας.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Μπορεί ωστόσο να απενεργοποιηθεί μια από τις δύο.

Εδώ μπορείτε να δείτε πώς αξιοποιούνται τα καθαρά έσοδα του Αγώνα https://greecerace.gr/giati-agonizomaste