Η Εταιρεία μας, «BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU», δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης και προβολής επαγγελματικών προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς, με κύριο αντικείμενο, πλέον, τη διοργάνωση των Επαγγελματικών Εκθέσεων “my BEAUTY GR”.

Οι Εκθέσεις μας, «BEAUTY GREECE» και «BEAUTY MACEDONIA» – Μέλη του δικτύου των Παγκοσμίως Επιτυχημένων Εκθέσεων Ομορφιάς της COSMOPROF – μετά από 30 χρόνια εμπειρίας και 87 επιτυχημένες Διοργανώσεις στην Ελλάδα, έχουν εδραιωθεί ως ο Σπουδαιότερος Θεσμός του κλάδου της Ομορφιάς και το βασικότερο σημείο συνάντησης χιλιάδων Επαγγελματιών παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς.

Οι Αρχές μας: Από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της εταιρείας μας, από τον Δημήτριο Τσιριμώκο το 1979, μέχρι και σήμερα, οι Αρχές μας, οι οποίες είναι το Ήθος, η Αξιοπιστία, ο Σεβασμός στους Πελάτες μας και η Καινοτομία, παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες.

Ο Στόχος και η Δέσμευσή μας: Κάθε μας δραστηριότητα, έχει ως πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των Επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και την μεγιστοποίηση των εμπορικών αποτελεσμάτων των Εμπόρων/Πελατών μας. Δέσμευση της εταιρείας μας, αποτελεί η συνεχής εξέλιξη και η αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Τα τελευταία χρόνια, στο κάδρο των στόχων μας έχει μπει και η Ψηφιακή Αναβάθμιση της Εταιρείας μας, με την δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών για την διευκόλυνση όλων των μελών & πελατών μας.

Η ανάγκη για Ομορφιά, δε σταματά ποτέ…
#join_TheBestofBeauty

ℹ️ Πληροφορίες: 2109010016, https://www.beautygreece.gr