digital RACE FOR THE CURE®


digital RACE FOR THE CURE®

To digital Race for the Cure® είναι
το μεγαλύτερο digital αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη.

25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020:

30 διοργανώσεις Race for the Cure® ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν μαζί στο επόμενο βήμα για τον καρκίνο του μαστού.

To Race for the Cure®

Το Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο.

Στην Ευρώπη, βοηθά οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού και νοσοκομεία με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και τη συγκέντρωση πόρων.

Με περισσότερες από 500.000 νέες περιπτώσεις ασθένειας κάθε χρόνο και 125.000 θανάτους από καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, οι πόροι αυτοί είναι ζωτικής σημασίας.

digital Race for the Cure®

Η κρίση που προκλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 μας ενέπνευσε ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διοργανώσουμε το Race for the Cure® με έναν διαφορετικό τρόπο.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο στην Ευρώπη να συμμετέχει στο digital Race for the Cure® και να στηρίξει τις ασθενείς με καρκίνο του μαστού, τους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψης και τα νοσοκομεία συγκεντρώνοντας πόρους και συνεισφέροντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι, πάρε μέρος, μοιράσου την εμπειρία σου και στήριξε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού!

Περίπατος
3 χιλιομέτρων

Αγώνας δρόμου
5 χιλιομέτρων