Η IPSEN είναι ένας δυναμικός και αναπτυσσόμενος παγκόσμιος ηγέτης βιοτεχνολογίας που στοχεύει στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, των νευροεπιστημών και των σπάνιων νοσημάτων. Η παρουσία μας στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979.Από το 2004, η Ipsen Ελλάδος είναι υπεύθυνη για την περιοχή της Κύπρου και της Μάλτας ενώ πιο πρόσφατα και το Ισραήλ προστέθηκε στις χώρες ευθύνης της Ελλάδας.
Οι ασθενείς βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, αυτοί καθοδηγούν τη στρατηγική μας και οδηγούν την επιθυμία μας για καινοτομία. Ψάχνουμε διαρκώς μονοπάτια συνεργασίας με τους ασθενείς και τους συλλόγους ασθενών και συμπεριλαμβάνουμε τις ιδέες τους στο έργο μας καθ΄ όλη την πορεία, από την έρευνα μέχρι την εμπορική διάθεση των προϊόντων μας.
H IPSEN για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φέτος στηρίζει τον Αγώνα Greece Race for the Cure®, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις για την ενημέρωση και την κινητοποίηση των γυναικών για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Είμαστε όμως και συνοδοιπόροι των ασθενών με καρκίνο μαστού στον καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Έχουμε μάλιστα αναπτύξει μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στον σκοπό αυτό γιατί για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού είναι σημαντική κάθε μικρή καθημερινή νίκη.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://www.everydaywins.org/el/