Ο Όμιλος MIBS είναι κορυφαίος κατασκευαστής ακινήτων, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και διαχείριση σύγχρονων ακινήτων σε προνομιακές τοποθεσίες της Αττικής. Όραμα μας είναι να βελτιώσουμε τις ζωές των ανθρώπων εξασφαλίζοντας το «ευ ζην», μέσα από τη δημιουργία πρότυπων κατοικιών.
Υιοθετώντας τεχνολογίες αιχμής, παρακολουθώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και λειτουργώντας πλήρως σύμφωνα με τα κριτήρια ESG, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στο σύνολο των πελατών μας, οι οποίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα του Real Estate, από την πρώιμη φάση της εύρεσης κατάλληλων οικοπέδων και ακινήτων, μέχρι την κατασκευή, την ολοκληρωμένη διαχείριση και την επιτυχημένη μίσθωση τους.
Στο ευρύ χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνονται σύγχρονες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που αντανακλά την αντίληψη μας για την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Το δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου επεκτείνεται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.