Γίνε πρέσβειρα του Greece Race for the Cure® στην πόλη σου!

Είσαι survivor;

Γίνε πρέσβειρα του Greece Race for the Cure® στην πόλη σου!

 

Φέτος, τρέχουμε και πάλι διαδικτυακά ενάντια στον καρκίνο του μαστού και συμμετέχουμε απομακρυσμένα, μα πάντα μαζί, σε αυτή τη γιορτή της ζωής, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Γίνε και εσύ πρέσβειρα του Αγώνα

Αν είσαι γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού, πάρε μέρος στη διοργάνωση και βοήθησέ μας ενεργά να διαδώσουμε στην πόλη σου τα αισιόδοξα μηνύματα του αγώνα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση.

Γίνε η φωνή της ενημέρωσης, το πρότυπο της απομυθοποίησης της νόσου, γίνε η ψυχή του αγώνα στην πόλη σου!

Ως πρέσβειρα του αγώνα:

  • Δημιούργησε την ομάδα σου.
  • Πρόσθεσε ή προσκάλεσε φίλους, συγγενείς, συναδέλφους, μέλη της τοπικής κοινωνίας να γίνουν μέλη: όσο μεγαλύτερη η ομάδα, τόσο το καλύτερο!
  • Μίλα στα μέλη της οικογένειάς σου και τους φίλους για την πρωτοβουλία σου και παρακίνησέ τους να μιλήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στους δικούς τους φίλους.
  • Ενημέρωσε τους συναδέλφους σου για τον Αγώνα και τη δική σου συμμετοχή και προσκάλεσέ τους να γίνουν μέλη της ομάδας σου.
  • Με τα μέλη της ομάδας σου, μοιραστείτε τη σελίδα της ομάδας στα κοινωνικά δίκτυα και προσκαλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη ή να τη στηρίξουν μέσω δωρεάς, φτιάξτε μια σελίδα στο Facebook με το όνομα της ομάδας σας και ανεβάστε χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας, τραβήξτε φωτογραφίες ή βίντεο από την προετοιμασία σας και μοιραστείτε τα στο Facebook, το Instagram και το YouTube χρησιμοποιώντας το hashtag #RFTC2021 και tag @almazois.
  • Ενημέρωσε την πόλη σου για τον αγώνα χρησιμοποιώντας τα επίσημα υλικά της διοργάνωσης.
  • Δημιουργήστε με την ομάδα σου το δικό σας βίντεο από την προετοιμασία σας για τον αγώνα και στείλτε το μας ως 2 Σεπτεμβρίου 2021.
  • Χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνική δικτύωσης για να διαδώσεις τα μηνύματα του αγώνα μαζί μας.
  • Το τριήμερο του αγώνα, ορίστε το ραντεβού της ομάδας σας στην πόλη σας, βγάλτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συμμετοχή σας, μοιραστείτε τα στα κοινωνικά σας δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #RFTC2021 και tag @almazois και περάστε ένα ομαδικό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Αν θες να γίνεις και εσύ πρέσβειρα του Greece Race for the Cure® 2021 επικοινώνησε μαζί μας:

  • Τηλεφωνικά: 6936556873 (Νάνα Τσαπέλα)
    Δευτέρα- Παρασκευή 16:00 – 20:00 & Σάββατο 10:00-14:00
  • Email: katerina.chotzoglou@gmail.com

Related articles

Greece Race for the Cure® 2022: Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Οι προετοιμασίες για το Greece Race for the Cure® 2022 έχουν ήδη αρχίσει! Ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περίπατος ενάντια στον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί: Ζωντανά, στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο* Online, για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων όπου κι αν βρίσκονται!   Η συμμετοχή […]

Μάθετε περισσότερα

Μήνυμα της Μαρίας Πολύζου, Μαραθωνοδρόμου, Πρωταθλήτριας

Αγαπημένες μαχήτριες στο Άλμα Ζωής, Ποτέ δεν περίμενα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση, να δίνω και εγώ αυτή τη μάχη όχι μόνο συμβολικά. Καμία από τις περίπου 6000 Ελληνίδες και εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο που βρίσκονται κάθε χρόνο σε αυτή τη θέση δεν περιμένει ότι θα της συμβεί. Όμως τα δύσκολα δεν […]

Μάθετε περισσότερα

Παράταση εγγραφών για το 11ο Greece Race for the Cure®

Παράταση εγγραφών για το 11ο Greece Race for the Cure® Συνεχίζουμε… και τις εγγραφές! ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ Οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και το συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure® που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με τη […]

Μάθετε περισσότερα