Χάρισε Δύναμη

Χάρισε δύναμη για 6η χρονιά!

Το επιτυχημένο Πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» της ΑΒ Βασιλόπουλος και του Pantene, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», συνεχίζει δυναμικά για 6η χρονιά, μετρώντας στο ενεργητικό του ήδη πάνω από 52.000 κοτσίδες!

Το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το κοινό, καλώντας το να χαρίσει λίγη από τη δύναμή του στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Πώς; Ζητώντας τους να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν την κοτσίδα τους για την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο.

Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά συγκινητικά.

Μέχρι στιγμής έχουμε συλλέξει περισσότερες από 52.000 κοτσίδες, ενώ η δυναμική του προγράμματος δείχνει αμείωτη αν αναλογιστεί κανείς ότι και τη 5η χρονιά το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από το κοινό που συνέχισε να προσφέρει τις κοτσίδες του.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε τα γράμματα που λαμβάνουμε ειδικά από μικρά παιδιά που δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους και χαρίσουν λίγη από τη δύναμη τους κόβοντας τα μαλλιά τους.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και προωθούνται σε κατασκευαστή περουκών. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την πώλησή τους επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Εναλλακτικά, για να μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε, με αγορά κάθε συσκευασίας Pantene αποκλειστικά από τα ΑΒ, κάνετε 1 δωρεά στο πρόγραμμα.

Ήδη 580 γυναίκες έχουν αποκτήσει τη δική τους περούκα. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Γιατί είναι ωραίο να είμαστε όλες δυνατές. Και αυτό ξεκινάει από εσένα!

Χάρισε κι εσύ δύναμη!

Μπες στο https://www.almazois.gr ή στο https://www.ab.gr/xarise-dynami για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.