digital
RACE FOR THE CURE® 2020

ΑΓΩΝΑΣ

Ενάντια στον καρκίνο του μαστού

ΣΤΗΡΙΞΗ

Σε όσες βιώνουν τον καρκίνο του μαστού

ΓΙΟΡΤΗ

Για τις survivors

TIMH

Σε όσες έφυγαν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε κάθε γυναίκαΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η Mastercard είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πληρωμών. Αποστολή της εταιρείας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας και δραστηριοποίησης της Mastercard, αποτελεί η υποστήριξη πρωτοβουλιών ανεκτίμητης αξίας, οι οποίες στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινωνίας και των ευπαθών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία συμβάλλει ενεργά στο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ως ο μεγάλος χορηγός του Greece Race for the Cure®, ενός αγώνα ορόσημο για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της Mastercard με το «Άλμα Ζωής», η εταιρεία έχει υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, την ανάδειξη της δύναμης των γυναικών με καρκίνο του μαστού, καθώς και τη σημασία στήριξης τους.

 ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

FITNESS® της Nestlé®
Δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé®
Ενέργεια για να προχωράς μπροστά!

Όσο απαιτητική και αν είναι η μέρα, ένα δυνατό ξεκίνημα είναι αυτό που θα μας δώσει την ενέργεια να σηκωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά!

Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες, ασβέστιο και βιταμίνες Β, όπως μόνο τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé ξέρουν να προσφέρουν!

Κάθε τραγανή μπουκιά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά αφού τα FITNESS® φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης. Οι τροφές ολικής άλεσης αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία μας, καθώς ο σπόρος τους δεν υπόκειται σε καμία επεξεργασία, με αποτέλεσμα να διατηρείται η θρεπτική τους αξία.

Τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé στηρίζουν τις γυναίκες να προχωρούν μπροστά και να απολαμβάνουν την διαδρομή!

Για 11η συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, τα FITNESS® υποστηρίζουν το Greece Race for the Cure® ως διακεκριμένος χορηγός κινητοποιώντας ανθρώπους κάθε ηλικίας να τρέξουν ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να διαδώσουν το μήνυμα της πρόληψης, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά διαδικτυακά!

FITNESS® #proxoramprosta

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
https://www.nestle-cereals.com/gr/el/proionta-prowthiseis/brands/nestle-fitness-brand

 

Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε και θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε θεραπείες έχοντας έναν και μόνο απώτερο σκοπό: να προσφέρουμε περισσότερη και καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως.

Πρωτοπόρες θεραπείες για τον καρκίνο, τις καρδιοπάθειες, τον HIV, τον διαβήτη και τη φυματίωση είναι μερικές μόνο από τις ανακαλύψεις μας που έφεραν ελπίδα και βελτίωσαν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Στην Ελλάδα η MSD ξεκίνησε την λειτουργία της το 2010. Αποστολή μας είναι η βελτίωση της υγείας των Ελλήνων πολιτών, προσφέροντας στην ελληνική κοινωνία, όχι μόνο με καινοτόμες θεραπείες που σώζουν ζωές, αλλά επιπλέον υποστηρίζοντας το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη.

H MSD στηρίζει διαχρονικά το Άλμα Ζωής , το Race for the Cure® και τον αγώνα όλων των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σε αυτόν τον αγώνα κάθε χρόνο βγαίνουν νικητές η πρόληψη και η έγκαιρη ενημέρωση. Σε αυτόν τον αγώνα θα μας βρείτε πλάι σας. 

Για μας, κάθε ζωή αξίζει, κάθε ζωή μετράει πάνω από όλα. #lifematters

Περισσότερα για την MSD

 


ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Χάρισε δύναμη για 6η χρονιά!

Το επιτυχημένο Πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» της ΑΒ Βασιλόπουλος και του Pantene, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», συνεχίζει δυναμικά για 6η χρονιά, μετρώντας στο ενεργητικό του ήδη πάνω από 52.000 κοτσίδες!

Το πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το κοινό, καλώντας το να χαρίσει λίγη από τη δύναμή του στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Πώς; Ζητώντας τους να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν την κοτσίδα τους για την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο.

Και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά συγκινητικά.

Μέχρι στιγμής έχουμε συλλέξει περισσότερες από 52.000 κοτσίδες, ενώ η δυναμική του προγράμματος δείχνει αμείωτη αν αναλογιστεί κανείς ότι και τη 5η χρονιά το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε από το κοινό που συνέχισε να προσφέρει τις κοτσίδες του.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε τα γράμματα που λαμβάνουμε ειδικά από μικρά παιδιά που δεν διστάζουν να εκφράσουν την αγάπη τους και χαρίσουν λίγη από τη δύναμη τους κόβοντας τα μαλλιά τους.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και προωθούνται σε κατασκευαστή περουκών. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την πώλησή τους επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Εναλλακτικά, για να μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε, με αγορά κάθε συσκευασίας Pantene αποκλειστικά από τα ΑΒ, κάνετε 1 δωρεά στο πρόγραμμα.

Ήδη 580 γυναίκες έχουν αποκτήσει τη δική τους περούκα. Η συμβολή σας είναι πολύτιμη αλλά χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερες για να βοηθήσουμε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα. Γιατί είναι ωραίο να είμαστε όλες δυνατές. Και αυτό ξεκινάει από εσένα!

Χάρισε κι εσύ δύναμη!

Μπες στο https://www.almazois.gr ή στο https://www.ab.gr/xarise-dynami για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες. 

 

Η AstraZeneca είναι μια διεθνής βασισμένη στην επιστήμη βιοφαρμακευτική εταιρεία, η οποία εστιάζεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορία συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως για τη θεραπεία νόσων σε τρία θεραπευτικά πεδία – Ογκολογία, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Νεφρικές παθήσεις & Μεταβολικά Νοσήματα και Αναπνευστικές παθήσεις.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται, επίσης, επιλεκτικά στους τομείς αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεπιστημών και λοιμωδών νοσημάτων.

Η AstraZeneca ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε περισσότερες από 100 χώρες και τα καινοτόμα της φάρμακα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.astrazeneca.com/country-sites/greece.html

Η BLACK+DECKER συστήθηκε στο κόσμο, από τον χώρο των οικιακών προϊόντων, τον Ιανουάριο του 1979.

40 χρόνια μετά ξεπερνάμε τις προσδοκίες, καινοτομούμε για να κερδίσουμε, αναπτύσσουμε και επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας για την επίτευξη κορυφαίας απόδοσης, σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε τις διαφορές και προσπαθούμε να κάνουμε θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Με ανεπτυγμένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην βελτιστοποίηση των συνθηκών και στην κάλυψη των αναγκών ευπαθών ομάδων.

Για τον λόγο αυτό, νοιώθουμε χρέος μας να σταθούμε δίπλα σε όλες τις γυναίκες και ιδιαίτερα στις γυναίκες που μάχονται να κερδίσουν τη ζωή και σε αυτές που έδωσαν μάχη και την κέρδισαν.

Το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αποτελεί έμπνευση για εμάς, καθώς στέκεται δυναμικά στο πλάι των γυναικών που νοσούν ή νόσησαν στο παρελθόν.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε κι εμείς να συμβάλλουμε σε αυτόν τον σκοπό και συμμετέχουμε σε αυτήν την γιορτή αισιοδοξίας, πίστης κι ελπίδας.

Είμαστε εδώ και “τρέχουμε” για όλες εσάς…

BLACK + DECKER GREECE TEAM

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο όμιλος Dentsu Aegis Network, το πρώτο παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών Marketing και Επικοινωνίας στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας, στηρίζει τη διοργάνωση Race For the Cure® στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Στo Dentsu Aegis Network η καινοτομία είναι διαχρονικά ο οδηγός μας και η βιώσιμη ανάπτυξη των συνεργατών μας είναι ο στόχος κάθε μας ενέργειας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, οι εταιρίες του ομίλου μας: Carat, Isobar, iProspect, Vizeum & Dentsu X εξελίσσονται, μεγαλώνουν και δημιουργούν μαζί με τους πελάτες μας έναν ψηφιακό και όχι μόνο κόσμο που δεν γυρίζει γύρω από τα brands αλλά γύρω από τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους.

Ειδικά φέτος, η στήριξή μας στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο τρέχουμε μία από τις πιο δύσκολες διαδρομές.

Το μήνυμά μας, μέσα από την έμπρακτη ενίσχυση του Race For the Cure®, είναι να μας βρει και αυτός ο αγώνας ενωμένους, γιατί μόνο έτσι, θα κερδηθεί.


Η εταιρεία Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ελκυστικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.

H Enterprise Greece υποστηρίζει τους διεθνείς επενδυτές να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα, συμβάλλει στην άρση γραφειοκρατικών εμποδίων και παρέχει σημαντική πληροφόρηση για την χώρα ως επενδυτικό προορισμό, προβάλλοντας τους τομείς εκείνους στους οποίους η χώρα διαθέτει ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα.

Παράλληλα, προωθεί τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες στις διεθνείς αγορές, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις να προσεγγίσουν νέες αγορές και να εντοπίσουν νέους εταίρους, έτσι ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία Enteprise Greece δίνει δυναμικά το παρόν, στηρίζει τον αγώνα για την ζωή, κατά του καρκίνου του μαστού, και στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες που δίνουν ή έδωσαν την δική τους μάχη. Αποτελούν πρότυπο για όλους μας.

 

Η Lanes, πιστή στο κάλεσμα της μεγάλης γιορτής του θάρρους, της ελπίδας & της δύναμης για ζωή, στέλνει και φέτος το δικό της ξεχωριστό μήνυμα.

Παίρνουμε θέση στον Αγώνα!

Η Lanes είναι μία μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής η οποία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή, προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής διατροφικής αξίας τα οποία μπορούν να συμπληρώνουν αρμονικά την κάθε ημέρα… την κάθε στιγμή!

Σε μία τόσο ευαίσθητη και δύσκολη λόγω συνθηκών χρονιά, η Lanes έρχεται να συμπληρώσει τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του μαστού αλλά και να γιορτάσει με όλες αυτές που τα κατάφεραν και βγήκαν νικήτριες!

Η Lanes, βρίσκεται και φέτος εδώ, για να συμπληρώσει την προσπάθεια όλων αυτών των γυναικών που αποτελούν καθημερινό παράδειγμα για το ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!

Ας γιορτάσουμε και φέτος με λίγο διαφορετικό τρόπο, παραμένοντας πρώτα από όλα ασφαλείς!

Lanes…σε συμπληρώνει!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:https://laneshealth.gr/

Ιδρυθείσα το 1906, στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης, η New Balance μετρά πάνω από 110 χρόνια ιστορίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγγλος William J. Riley, παρατηρώντας τις κότες που είχε στην αυλή του, αντιλήφθηκε το μοναδικό χαρακτηριστικό της ισορροπίας στο βάδισμά τους. Εξ ου και το ότι τα πρώτα προϊόντα της New Balance, ήταν εσωτερικοί πάτοι, στήριξης και άνεσης.

Το 1938, παρουσιάζονται τα πρώτα αθλητικά παπούτσια και τρία χρόνια αργότερα, το 1941, η New Balance αρχίζει να ξεχωρίζει στον χώρο του αθλητισμού κατασκευάζοντας πλέον εξατομικευμένα (custom-made) αθλητικά παπούτσια.

Σταθμό στην ιστορία της εταιρίας, αποτελεί το έτος 1972. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της New Balance -Ελληνικής καταγωγής- Jim Davis αγοράζει την εταιρία, τη σημαδιακή μέρα του μαραθωνίου της Βοστώνης.

Έκτοτε, η εταιρία βρίσκεται εδραιωμένη ανάμεσα στις μεγαλύτερες αθλητικές εταιρείες παγκοσμίως, με ηχηρή παρουσία στον τομέα της ένδυσης και υπόδησης, ενώ παραμένει μοναδική μεγάλη αθλητική εταιρία, που κατασκευάζει αθλητικά παπούτσια σε Αμερική και Αγγλία.

Σήμερα, εκπροσωπεί περισσότερα από ένα Brand. Στόχος της είναι να επιδεικνύει υπευθυνότητα και ηγεσία στο χώρο, κατασκευάζοντας παγκόσμιου εύρους brands, που οι αθλητές είναι υπερήφανοι να τα φορούν, οι συνεργάτες της, υπερήφανοι να τα κατασκευάζουν και τα καταστήματα υπερήφανα να τα φιλοξενούν.

Η New Balance μέσα από μια μακροχρόνια συνεργασία 27 ετών με το ίδρυμα, Susan G. Komen®, στέκεται στο πλευρό των γυναικών, χορηγώντας όλους τους αγώνες που διοργανώνονται στην Αμερική.

Επιπλέον, συμβάλει με ποσοστό των πωλήσεων της ειδικής σειράς προϊόντων με την σήμανση «Lace Up For the Cure®», ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη παγκοσμίως.

Η New Balance Greece θέλοντας να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς εταιρείας, γίνεται συμμέτοχη εμπράκτως, ενισχύοντας την προσπάθεια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση της νόσου.

Σας προσκαλούμε όλους στην φετινή διοργάνωση «Greece Race for the Cure®», να φορέσουμε τα αθλητικά μας παπούτσια, και να δώσουμε μαζί, ενωμένοι, με κάθε βηματισμό, ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης και αισιοδοξίας.

Το σύνθημα μας «Η μόνη γραμμή τερματισμού, είναι η θεραπεία».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.newbalance.gr/

Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση της ζωής των ανθρώπων.

Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιούμε καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη.

Στην προσπάθεια για ανακάλυψη νέων φαρμάκων, κατατασσόμαστε σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο.

Τα προϊόντα μας αγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ενώ ανακαλύπτουμε καινοτόμους τρόπους για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπείες μας.

Περίπου 108.000 άνθρωποι, πάνω από 140 εθνικοτήτων, εργάζονται στη Novartis ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.novartis.com

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και η εταιρεία απασχολεί 430 περίπου άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Η Oysho συνεργάζεται με τη THINK PINK EUROPE στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Η Oysho ενώνει τις δυνάμεις της με τη Think Pink Europe ως ευρωπαϊκός συνεργάτης στον αγώνα Race for the cure®, μετά από τη συνεργασία τους στους αγώνες της Ελλάδας και της Ιταλίας στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
To brand, ευαισθητοποιημένο πάντα σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στις γυναίκες, έτσι και φέτος στηρίζει έμπρακτα για 6η συνεχόμενη χρονιά με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού τον συμβολικό αγώνα-θεσμό της Ελλάδας που διοργανώνεται στην Αθήνα από το “Άλμα Ζωής” ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Ο συμβολικός αγώνας δρόμου και περίπατος Race for the Cure®, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά αυτή τη φορά στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου σε 22 ευρωπαϊκές χώρες και έχει στόχο να υποστηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Η Oysho, που ήδη συνεργάζεται με τον Αγώνα Δρόμου Γυναικών στην Ισπανία από το 2013, συμμετέχει και σε αυτήν την προσπάθεια για να διαδώσει ευρύτερα το μήνυμα της πρόληψης και να συνεχίσει τη συνεργασία της σε διεθνές επίπεδο.

H Rolco και τα myPlanet συνεχίζουν να στηρίζουν για 6η συνεχόμενη χρονιά το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, “Άλμα Ζωής”.

Τιμώντας τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη νόσο και συμβάλλοντας ενεργά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, παραμένουμε συνεπείς στο ραντεβού μας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη σημαντικότητα της πρόληψης.

Με αρωγό τα MyPlanet, μεταφέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ενάντια στον καρκίνο του μαστού και κάνουμε ένα «ανοιχτό κάλεσμα» σε όλους τους συμμετέχοντες να κοιτάξουν το δικό τους ξεχωριστό πλανήτη, να δουν τι τοξικά στοιχεία περιέχει και να απαλλαγούν από αυτά.

Τα MyPlanet προσφέρουν υγιεινή καθαριότητα και ασφάλεια αφού δεν περιέχουν περιττές συνθετικές ουσίες που θα μπορούσαν να έχουν επιβλαβείς για την υγεία επιπτώσεις.

MyPlanet
Προστατεύει φυσικά ότι αγαπάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://myplanet.com.gr/

Κάνουμε σήμερα αυτό που θα χρειαστούν οι ασθενείς στο μέλλον

Η «for HER» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Roche – Κλάδος Φαρμάκου και Κλάδος Διαγνωστικών – και οι δράσεις της διοργανώνονται σε συνεργασία με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης του καρκίνου.

Αναγνωρίζοντας ότι η γνώση μπορεί να αποτελέσει πρωταρχικό όπλο στη μάχη κατά της νόσου, ξεκίνησε τις δράσεις της το 2015 ενημερώνοντας το κοινό για τον καρκίνο του μαστού και
τον καρκίνο που αφορά στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα (καρκίνος των ωοθηκών, τραχήλου της μήτρας κ.ά.).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, υλοποιούνται μία σειρά δράσεων, όπως ενημερωτικές ομιλίες ιατρών στο κοινό, δωρεάν εξετάσεις, δράσεις πολιτικής υγείας, εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε ημερομηνίες-σταθμούς για τη γυναίκα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.forher.gr

Σχετικά με τη Roche

Η Roche αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως στον Κλάδο Φαρμάκων και Διαγνωστικών και εστιάζει στην προαγωγή της επιστήμης με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων.

Ο συνδυασμός της δυναμικής των Κλάδων Φαρμάκου και Διαγνωστικών υπό την ίδια στέγη, έχουν καταστήσει τη Roche ηγέτιδα στην εξατομικευμένη θεραπεία – μια στρατηγική που έχει στόχο να προσφέρει σε κάθε ασθενή την κατάλληλη θεραπεία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.roche.com, www.roche.gr.

H Teleperformance Greece για 3η χρονιά στη γραμμή της εκκίνησης του Greece Race for the Cure®.

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, αποτελεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Διαθέτει συνολικά 8 διαφορετικά Multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 9.350 εργαζόμενους, που εξυπηρετούν πελάτες σε 39 διαφορετικές γλώσσες.

Η Teleperformance Greece θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, αφού μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει εργαζομένους από 109 διαφορετικές εθνικότητες.

Παράλληλα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Την ίδια στιγμή, μπορεί η καθημερινότητα όλων να έχει αλλάξει λόγω της πανδημίας του COVID-19. Αυτό, όμως, που παραμένει ανεπηρέαστο είναι η σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην κοινωνία.

Έτσι, η Teleperformance Greece είναι -για τρίτη συνεχή χρονιά- θερμός υποστηρικτής του Συμβολικού Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure®, ο οποίος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Με άλλα λόγια, η Teleperformance Greece -με έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας- βρίσκεται στη γραμμή της εκκίνησης του μεγαλύτερου digital αθλητικού event στην Ευρώπη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://jobsteleperformance.com/

Pfizer Inc: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών.

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής.

Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων.

Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας.

Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ SURVIVORS'

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Μαζί στον ευλογημένο σκοπό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού!

Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο με ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη στηρίζει μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Συν…τρέχει με το Άλμα Ζωής ως υπερήφανος χορηγός πρόληψης του digital Greece Race for the Cure® 2020.
Ο Καρκίνος του Μαστού μπορεί να ΝΙΚΗΘΕΙ αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα! Γιατί η πρόληψη για την υγεία είναι ευλογία!

Το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο είναι ένα να μη γαλακτοκομικό προϊόν που παρασκευάζεται από φυτικά συστατικά, εμπλουτισμένο με βιταμίνη B12 και με το αντιοξειδωτικό φυσικό εκχύλισμα ελιάς αντί για συντηρητικό. Αποτελεί ιδανική λύση σε όσους, για λόγους υγείας ή στάσης ζωής, έχουν αποκλείσει το τυρί από την διατροφή τους.ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

       

Με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του φαρμάκου, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε καταγράφει κορυφαίες επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων το οποίο περιλαμβάνει παραγωγή, εμπορία, διανομή και εξαγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. διαθέτει τέσσερα state-of-the-art, εξειδικευμένα εργοστάσια, με εξαιρετικές δυνατότητες σε όλο το φάσμα της παραγωγής φαρμάκου, ενώ ενισχύει συνεχώς το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της εμπιστεύονται διαχρονικά την ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε μεγάλοι πολυεθνικοί φαρμακευτικοί οίκοι.

Ο τομέας των εξαγωγών αποτελεί στρατηγική επιλογή για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., με το 60% της παραγωγής της εταιρείας να προορίζεται για εξαγωγή.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 1.200 άτομα, στην πλειονότητά τους υψηλής επιστημονικής ειδίκευσης, ενώ παράλληλα επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού.

SUPPORTER

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ υποστηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις δράσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων Cetaphil®, συμμετέχει ενεργά στο «DIGITAL RACE FOR THE CURE ®» αποδεικνύοντας
τη στήριξή της στο σκοπό αυτό.

Τα προϊόντα Cetaphil® βοηθούν στην ανάπλαση, στην προστασία και στη διατήρηση μίας υγιούς και όμορφης επιδερμίδας. Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.cetaphil.com/gr

Η Generali είναι ένας από τους κορυφαίους και ιστορικότερους ασφαλιστικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 χώρες, με ηγετική θέση στην Ευρώπη και μια ολοένα και πιο σημαντική παρουσία στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας.

Έχει διακριθεί για την επιχειρηματική της υπευθυνότητα και συγκαταλέγεται στις 100 πιο βιώσιμες εταιρείες παγκοσμίως. Ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, έχει το όραμα να συμβάλλει στο βιώσιμο μέλλον κάθε κοινότητας όπου δραστηριοποιείται. Για τον λόγο αυτό έχει ιδρύσει το Human Safety Net, ένα παγκόσμιο δίκτυο φορέων και ΜΚΟ.

Στρατηγικός στόχος της Generali είναι να αποτελεί τον Lifetime Partner των πελατών της. Για να το επιτύχει, επενδύει στο συνεχή ψηφιακό της μετασχηματισμό και εξασφαλίζει μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης μέσα από έξυπνες υπηρεσίες.

UNI-PHARMA & INTERMED

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ – GREECE RACE FOR THE CURE 2020!

Το μήνυμα «Μαζί είμαστε πάντα Νικητές», θα στείλει και εφέτος, η running team των φαρμακοβιομηχανιών Uni-pharma & InterMed, υποστηρικτές του ψηφιακού GREECE RACE FOR THE CURE 2020 που οργανώνει το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, στηρίζοντας τις γενναίες γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Η δράση, υλοποιείται στο πλαίσιο της Στρατηγικής των εταιρειών του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη για Κοινωνική Υπευθυνότητα με κεντρικό τίτλο U & I Care.

H Uni-pharma ιδρύθηκε πριν από 57 χρόνια από τον Κλέωνα Τσέτη, ερευνητή και φαρμακοποιό, με όραμα την ισχυρή παρουσία των ελληνικών εταιρειών στη φαρμακευτική βιομηχανία, πράγμα που κατόρθωσε, μέσω της χρήσης καινοτόμου τεχνολογίας, έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμακοτεχνικών μορφών. Μεταξύ των σκευασμάτων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, είναι το Τ4, Apotel, Salospir, Repel κλπ.

Η InterMed ιδρύθηκε το 1996, με όραμα την ανάπτυξη και παραγωγή καινοτόμων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Μία σειρά από δυνατά brand names όπως Algofren, Unisept, Chlorhexil, Eva, Eva Belle, Reval, Luxurious, βρίσκονται στη φαρέτρα της βιομηχανίας. Η σφραγίδα ποιότητας InterTECH της InterMed, αναδεικνύει την τεχνογνωσία και την έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε ευδερμικό προϊόν της.

Οι Uni-pharma & InterMed, εξάγουν σε πάνω από 64 χώρες, ενώ αποτελούν από το 2016 υπερήφανα μέλη του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact).

Η IPSEN είναι ένας δυναμικός και αναπτυσσόμενος παγκόσμιος ηγέτης βιοτεχνολογίας με στόχο τη βελτιστοποίηση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, των νευροεπιστημών και των σπάνιων νοσημάτων. Η παρουσία μας στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979.

Από το 2004, η Ipsen Ελλάδος είναι επίσης υπεύθυνη για την περιοχή της Κύπρου. Οι ασθενείς βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, αυτοί καθοδηγούν τη στρατηγική μας και οδηγούν την επιθυμία μας για καινοτομία. Ψάχνουμε διαρκώς μονοπάτια συνεργασίας με τους ασθενείς και τους συλλόγους ασθενών ως συνεργάτες και συμπεριλαμβάνουμε τις ιδέες τους στο έργο μας σε όλη την αλυσίδα αξίας, από την έρευνα μέχρι την εμπορική διάθεση.

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων.

H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε αναπτύξεις γραφείων και οικιστικές αναπτύξεις.

Στις αναπτύξεις της LAMDA Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 157.000 τ.μ., συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο.

Το Νοέμβριο του 2014, η LAMDA Development υπέγραψε με το ΤΑΙΠΕΔ τη σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών της «Ελληνικόν ΑΕ». Σκοπός του έργου είναι η ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του «Ελληνικού», η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα.
Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση.

<

Μετρώντας ήδη 51 χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή της εταιρίας μας το 1969, συνεχίζουμε να αλλάζουμε το μέλλον της υγείας και να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, επενδύοντας σταθερά στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και φαρμάκων. Η Pharmathen είναι μια εξωστρεφής, ερευνοκεντρική εταιρία με ισχυρή παρουσία στις μεγάλες αγορές παγκοσμίως, αφοσιωμένη στην προώθηση της καινοτομίας και προσανατολισμένη στην ανάπτυξη, παραγωγή και διαχείριση του κύκλου ζωής πολύπλοκων φαρμακευτικών τεχνολογιών και γενοσήμων σκευασμάτων.

Αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί ως μέρος της κοινωνίας που ζούμε, παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας και οργανώνουμε δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφήνουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα, βελτιώνοντας τις ζωές των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες. Οι άνθρωποι της Pharmathen, με αίσθημα υπερηφάνειας, συμμετέχουν κάθε χρόνο σε εταιρικές δράσεις όπως σε αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου, τρέχοντας για καλό σκοπό και στηρίζοντας το πολύτιμο έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών, συλλόγων και κοινωφελών ιδρυμάτων.

Φέτος, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συστρατευόμαστε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και «τρέχουμε με ασφάλεια» στο «Digital Race for the Cure» μέσω της ταυτόχρονης συμμετοχής όλων των εργαζομένων μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενισχύοντας τον αγώνα και το όραμα του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία και τις δράσεις μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.pharmathen.com/.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.