Greece Race for the Cure® 2017 – Το Race που μίλησε στην καρδιά μου

Greece Race For The Cure® 2017.

Το Race που μίλησε στην καρδιά μου, περισσότερο από τα 5 races που έχω συμμετάσχει.

 

Με σύνθημα Be Bold, Be Fearless, Be More, λέξεις-κλειδιά στον προσωπικό μου αγώνα και με την ευχάριστη αποστολή της ψυχαγωγίας του κόσμου που έρχεται να μας στηρίξει, με μια χορευτική παράσταση, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου.

Βλέπετε το 2012, στο 1ο μου race ήμουν φοβισμένη και με το ζόρι είχα καταφέρει να περπατήσω τα 2 χλμ.
2 χρόνια μετά, βλέποντας το αυτοκόλλητο μιας συμμαχήτριας με το μήνυμα «Tον Νίκησα» πήρα τόση δύναμη που ένιωσα fearless. Πέρυσι λοιπόν είχα την ευλογία να συνδυάσω 2 νέα μεγάλα κεφάλαια της μετά καρκίνου ζωής μου, την καινούρια μου αγάπη το swing, με υπέροχους ανθρώπους, συγχορευτές και συμμαχήτριες φορώντας το δικό μου πλέον «Τον Νίκησα». Κι έτσι έγινα more.

Η αποστολή ήταν δύσκολη και η ευθύνη μεγάλη. Να βρεθούν τα άτομα, survivors και καβαλιέροι, που θα δεχθούν να γίνουν μέορς μιας χορευτικής προσπάθειας, αφιερώνοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους και ενέργεια αφιλοκερδώς, να συσταθεί η ομάδα και να γίνουν τα μαθήματα, με στόχο αφενός να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο που θα ερχόταν να μας στηρίξει και αφετέρου να το απολαύσουμε κι εμείς οι ίδιοι, τόσο κατά την ώρα του performance όσο και κατά τις πρόβες. Είχαμε πολλή δουλειά μπροστά μας και το χρονικό διάστημα ήταν πολύ σύντομο, μόλις 1 μήνας. Η ομάδα συστάθηκε, ρίξαμε πολύ γέλιο και πάρα πολύ ιδρώτα, περάσαμε γεννέθλια και γιορτές μαζί, ξεπεράσαμε μικροτραυματισμούς και απροόπτα και έτσι λοιπόν και οι δέκα γίναμε για ένα μήνα ένα.

Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια νέα χαρούμενη δεξιότητα, τα δε αγόρια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πολύ κοντά τη δύναμη, τη θέληση και το πείσμα που χαρακτηρίζει μια survivor. Όσο για εμένα, είχα την ευκαιρία να φέρω 2 κόσμους μου κοντά, να δοκιμάσω για πρώτη φορά στη ζωή μου να χορογραφήσω και φυσικά να το μοιραστούμε όλο αυτό με τον κόσμο. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα ποτέ να έχω για τον εορτασμό της 5ετίας μου.

Το αποτέλεσμα αυτού του ταξιδιού ήταν 10 λεπτά χορού γεμάτα κέφι,χαρά, χαμόγελο και ζωντάνια.
Εάν λοιπόν, αναρωτηθήκατε ποτέ, εάν γίνεται μια εμπειρία με καρκίνο, να φέρει στο δρόμο σας μοναδικές στιγμές πλημμυρισμένες με υπέροχα συναισθήματα και να γεννήσει ευκαιρίες, οδηγώντας σας σε μονοπάτια που ούτε καν είχατε φανταστεί ποτέ, σας λέω εκ πείρας, πως ΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ.

Να είστε όλοι καλά.

Related articles

Φέτος θα τρέξω – Φωτεινή

Φέτος θα τρέξω – Φωτεινή Πέρυσι έτρεξα με τα δύο μικρά παιδιά μου και τη μπαντάνα στο κεφάλι. Δεν ντράπηκα καθόλου. Δεν επέλεξα τον καρκίνο. Φέτος θα τρέξω με τα μαλλιά μου, με την συγκλόνισμένη ψυχή μου, με τη θέληση για ζωή δυνατότερη από ποτέ άλλοτε. Είμαι στον ένα χρόνο από τη διάγνωση και η […]

Μάθετε περισσότερα

Ελένη – Το Race For the Cure είναι για μένα ένα σύμβολο

Με λένε Ελένη και βίωσα τον καρκίνο μαστού πριν δυο χρόνια, στα 26 μου. Ήταν το χαστούκι που μου έδωσε ο εαυτός μου για να παραδεχτώ ότι τον παραβίαζα, ενοχοποιώντας τον για αυτό που είναι. Το Race For the Cure είναι για μένα ένα σύμβολο. Όπως βιώνεις τον καρκίνο και στην πραγματικότητα είσαι μόνος σου, […]

Μάθετε περισσότερα

Μας τρέχει ο Ευθυμίου

Μας τρέχει ο Ευθυμίου Στις 7 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος: σύζυγος, πατέρας, συνεργάτης, φίλος, δάσκαλος, συνοδοιπόρος, αλλά και επιστήμονας με όραμα που ενέπνευσε πολλούς συναδέλφους με τις γνώσεις, τη στάση και το ήθος του. Μας λείπει πολύ και, θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του, δημιουργήσαμε μια ομάδα στα πλαίσια […]

Μάθετε περισσότερα