Η dentsu Greece, μέρος της dentsu international, αποτελείται από τρία κορυφαία και βραβευμένα media brands – Carat, dentsu X, iProspect – με κορυφαίες υπηρεσίες και λύσεις στην κατηγορία των media, CXM και creative και προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών στους πελάτες της για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα, τη συνάφεια και την απόδοση της μεγαλύτερης επένδυσης μάρκετινγκ, των media.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο όμιλος dentsu Greece, στηρίζει τη διοργάνωση Race For the Cure στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Στην dentsu Greece η καινοτομία είναι διαχρονικά ο οδηγός μας και η βιώσιμη ανάπτυξη των συνεργατών μας είναι ο στόχος κάθε μας ενέργειας.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, οι εταιρίες του ομίλου μας: Carat, iProspect & dentsu X εξελίσσονται και μεγαλώνουν. Μαζί με τους πελάτες μας δημιουργούμε έναν ψηφιακό -και όχι μόνο- κόσμο που δεν γυρίζει γύρω από τα brands αλλά γύρω από τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Η στήριξή μας στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, έχει ιδιαίτερη σημασία με τις συνθήκες που βιώνουμε, καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο συνεχίζουμε και τρέχουμε μία από τις πιο δύσκολες διαδρομές.