Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 145 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων. H Ηenkel Consumer Brands είναι η επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας που καλύπτει καταναλωτικές μάρκες και προϊόντα στους τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας. Τo Fa είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα brands της Henkel, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον κόσμο. Η Henkel, το 2022, απασχολούσε περισσότερους από 50.000 εργαζομένους παγκοσμίως, έχοντας σημειώσει πωλήσεις άνω των 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στόχο της Henkel, η οποία έχει ανακοινώσει σαφή στρατηγική με συγκεκριμένους στόχους προωθώντας το μήνυμα «Πρωτοπόροι Καρδιάς για το Καλό των Επόμενων Γενεών».

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Ηenkel: www.henkel.com
Για το Fa: https://www.int.fa.com/


Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων στην Ελλάδα. Η Henkel Hellas απασχολεί περισσότερους από 180 εργαζομένους, και κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά σε πολλές κατηγορίες όπως: Βαφές Μαλλιών, Hair Styling, Φύλλα Πλυντηρίου, Σκοροκτόνα, Toilet Care και άλλες. Τα αφρόλουτρα & αποσμητικά σώματος Fa, κατέχουν επίσης σημαντικά μερίδια αγοράς και αποτελούν αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών εδώ και δεκαετίες. Η Ηenkel Hellas έχει φυσικά ως βασικό στόχο τη βιωσιμότητα και σε τοπικό επίπεδο. Επιπλέον, συμμετέχει και σε αρκετές CSR ενέργειες. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα προγράμματα: «Για καλό» & «Παίξε καθαρά», αλλά και τις πολυετής συνεργασίες με οργανισμούς όπως: Save your Hood, Παιδικά Χωριά SOS & Το χαμόγελο του Παιδιού.

Φέτος, είναι η πρώτη φορά που η Ηenkel Hellas, θα συμμετέχει ως χορηγός με τη μάρκα Fa, στο Greece Race For the Cure, στηρίζοντας τη δράση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», μια δράση η οποία σχετίζεται άρρηκτα με τις αξίες της μάρκας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Henkel Hellas: www.henkel.gr