ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η McCain Foods Limited είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, μη εισηγμένη στο χρηματιστήριο, η οποία ιδρύθηκε το 1957 από τους αδελφούς McCain στον Καναδά.

Αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό κατεψυγμένης πατάτας στον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 164 χώρες.

Η McCain παράγει το ένα τρίτο από το σύνολο των πατατών που παράγονται στον κόσμο!

Τα προϊόντα McCain διακρίνονται για τη ποιότητα, τη γεύση, και τη καινοτομία τους.
Η McCain παγκοσμίως απασχολεί πάνω από 20.000 άτομα, συνεργάζεται με 200 γεωργικούς εμπειρογνώμονες ενώ διαθέτει περισσότερες από 55 εργοστασιακές μονάδες σε 6 Ηπείρους.

Η McCain Hellas ξεκίνησε το 1992 την εμπορική της διείσδυση στην ελληνική αγορά από τον χώρο της μαζικής εστίασης και το 1996 και στη Λιανική, τροφοδοτώντας τις κυριότερες αλυσίδες αλλά και πλήθος μεμονωμένων σημείων σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών.

Η McCain Hellas είναι μια εταιρία ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευημερίας. Στα πλαίσια της ποικιλότροπης συνεισφοράς της στο κοινωνικό σύνολο οργανώνει ή χορηγεί ενέργειες σε ποικίλους κοινωνικούς τομείς (εκπαίδευση, πολιτισμός, περιβάλλον) διαμορφώνοντας ενεργό κοινωνικό ρόλο.