Προκήρυξη Greece Race for the Cure® 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 2024

Greece Race for the Cure® 2024
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 16ου Greece Race for the Cure®, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περιπάτου 2 χιλιομέτρων με αφετηρία το Ζάππειο, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Greece Race for the Cure® πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe® και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως, ευαισθητοποιώντας χιλιάδες κόσμου για τον καρκίνο του μαστού κάθε χρόνο.

Στόχος του Greece Race for the Cure® είναι η προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση του κοινού και η ενδυνάμωση των γυναικών που βιώνουν τη νόσο και των οικογενειών τους.
Επιπλέον, ο αντίκτυπος της διοργάνωσης ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι ουσιαστικός και διαρκεί όλο τον χρόνο, καθώς τα καθαρά έσοδα χρηματοδοτούν προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για τη στήριξη και ενδυνάμωση των ασθενών, τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους και την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.greecerace.gr και στο www.almazois.gr

Πληροφορίες διοργάνωσης

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024
Τόπος διεξαγωγής: Ζάππειο, Αθήνα και σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Αθηναίων.
Δίνεται επίσης η δυνατότητα απομακρυσμένης συμβολικής συμμετοχής διαδικτυακά για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η διοργάνωση περιλαμβάνει: Αγώνα δρόμου 5χλμ, περίπατο 2χλμ, digital συμμετοχή απομακρυσμένα, παράλληλες δράσεις προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού στο Ζάππειο.

Πληροφορίες διαδρομών – εκκινήσεις

Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων:

 • Ώρα εκκίνησης: 9.30 πμ, 29/09/2024
 • Εκκίνηση: Ζάππειο, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας (στο ύψος εισόδου – εξόδου Εθνικού Κήπου)
 • Τερματισμός: Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.
 • Περιγραφή διαδρομής: Εκκίνηση στη Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας (στο ύψος εισόδου- εξόδου Εθνικού Κήπου), συνέχεια στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (στο ρεύμα ανόδου προς Χίλτον), Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (ρεύμα καθόδου προς Αμερικανική Πρεσβεία), αναστροφή στο ύψος της οδού Τσόχα- Βασιλίσσης Σοφίας (ρεύμα ανόδου), Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου (ρεύμα καθόδου), Τερματισμός στη Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου απέναντι από το Καλλιμάρμαρο

Περίπατος 2 χιλιομέτρων:

 • Ώρα εκκίνησης: 10.30 πμ, 29/09/2024
 • Εκκίνηση: Ζάππειο, Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας (στο ύψος εισόδου – εξόδου Εθνικού Κήπου)
 • Τερματισμός: Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.
 • Περιγραφή διαδρομής: Εκκίνηση στη Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας (στο ύψος εισόδου – εξόδου Εθνικού Κήπου), στροφή στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας (στο ρεύμα ανόδου προς το Χίλτον), αναστροφή στο ύψος του Δρομέα, συνέχεια στη Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου (στο ρεύμα καθόδου), τερματισμός στη Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Digital Συμμετοχή
Δυνατότητα απομακρυσμένης συμβολικής συμμετοχής με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στο Greece Race for the Cure ® έχει οποιοσδήποτε επιθυμεί.
Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) σε έναν από τους παραπάνω αγώνες (Περίπατος 2χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ), η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα και έχοντα την επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί η συναίνεση του γονέα ή του προσώπου που έχει την επιμέλεια κατά τον νόμο για τη συμμετοχή του ανηλίκου στον Αγώνα.

Έπαθλα

 • Μετάλλια απονέμονται στον αγώνα δρόμου 5χλμ στους πρώτους τρεις κάθε κατηγορίας :
  3 πρώτους άνδρες, 3 πρώτες γυναίκες, 3 πρώτες γυναίκες survivors
 • Γίνεται βράβευση των 10 πολυπληθέστερων ομάδων
 • Αποδεικτικό συμμετοχής αποστέλλεται στις ομαδικές συμμετοχές

Δηλώσεις Συμμετοχής – Εγγραφές

Οι εγγραφές για το 16ο Greece Race for the Cure® άνοιξαν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/ .
Η πληρωμή των εγγραφών γίνεται διαδικτυακά με χρήση κάρτας.
Η ημερομηνία έναρξης όλων των εγγραφών είναι 03/06/2024 και η ημερομηνία ολοκλήρωσης των εγγραφών είναι:

 • Για τον αγώνα δρόμου ως 19/09/24 ή με τη συμπλήρωση του ορίου 10.000 δρομέων
 • για τον περίπατο ως 22/09/24 ή με τη συμπλήρωση 35.000 συμμετεχόντων.

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.
Για τις μεγάλες εταιρικές ομάδες οι εγγραφές πραγματοποιούνται και κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα ομαδικών εγγραφών.

Είδη Συμμετοχής

 • Ατομική συμμετοχή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.
 • Ομαδική συμμετοχή: Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε ΜΚΟ, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Αντίτιμο Συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής για τον περίπατο 2χλμ  &  την απομακρυσμένη συμβολική συμμετοχή (digital) είναι 8€ και περιλαμβάνει το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.
Το αντίτιμο για τον αγώνα δρόμου 5χλμ είναι 10€ και περιλαμβάνει το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

 • Θα υπάρχει σταθμός νερού στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου
 • Για την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων θα υπάρχει σταθμός νερού στα 2.5 χλμ. σταθμός νερού Αιγινήτειο -και στις δυο πλευρές της Βασ. Σοφίας

Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση . Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως που δεν επιστρέφεται) μαζί με το νούμερο τους. Τα αποτελέσματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα greecerace.gr: https://greecerace.gr/5k-runners-results/

Σημεία Παραλαβής πακέτων συμμετοχής

Παραλαβή του υλικού των συμμετεχόντων θα γίνεται από το σημείο παραλαβών της διοργάνωσης, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα, ισόγειο (κτίριο Δραματικής Σχολής Αθηνών «Γ. Θεοδοσιάδη») από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 27 Σεπτεμβρίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα αποστολής του υλικού με courier με χρέωση παραλήπτη, για τις εγγραφές που θα έχουν πραγματοποιηθεί ως 17/09.

Για τις μεγάλες ομάδες και τη μαζική παράδοση των συμμετοχών τους η παραλαβή γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα ομαδικών εγγραφών.

Μέτρα ασφαλείας

 1. Υπάρχουν 2 διαφορετικές εκκινήσεις και δύο διαφορετικές διαδρομές για τον Περίπατο των 2 χλμ. και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ.
 2. Για την ασφαλή εκκίνηση των δρομέων θα υπάρξει περίφραξη
 3. Ανά 1000 μέτρα θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου
 4. Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου θα υπάρχει φύλαξη από την εταιρεία security Mega Group Security
 5. Θα υπάρχει φύλαξη αντικειμένων δρομέων
 6. Θα γίνονται ανακοινώσεις για τα απωλεσθέντα
 7. Η διοργάνωση αποτελείται από 30 στελέχη και για τις έκτακτες ανάγκες υπάρχει τμήμα 400 εθελοντών για την κάλυψή τους την ημέρα του Αγώνα

Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Από τον διοργανωτή δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις .
Για την ασφάλεια της διοργάνωσης έχουν ληφθεί τα παρακάτω μέτρα ιατρικής κάλυψης:

 • Στο Κέντρο Επιχειρήσεων (στην εκκίνηση) θα βρίσκεται ο Συντονιστής του Αγώνα και ο Γιατρός του Αγώνα
 • Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου θα υπάρχει ένα περίπτερο πρώτων βοηθειών στελεχωμένο από ειδικό νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό
 • Στο ύψος της στάσης μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα υπάρχει ασθενοφόρο
 • Στο ύψος του Ιδρύματος Ερευνών θα υπάρχει ασθενοφόρο
 • Μία μηχανή εθελοντών διασωστών της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων θα προπορεύεται της κορυφής των δρομέων
 • Τον Αγώνα Δρόμου και τον Περίπατο θα ακολουθεί ένα ασθενοφόρο και στη συνέχεια θα γυρίσει στο Ζάππειο
 • Σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής θα υπάρχουν 2 άτομα του ΕΔΟΚ
 • Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου θα υπάρχει ένα περίπτερο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ)
 • Οι εθελοντές του Αγώνα θα είναι πλήρως ενημερωμένοι με τα στοιχεία επικοινωνίας των σταθμών πρώτων βοηθειών
 • Για την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων θα υπάρχει σταθμός νερού στα 2.5 χλμ. σταθμός νερού Αιγινήτειο -και στις δυο πλευρές της Βασ. Σοφίας

Όροι συμμετοχής

Για τη συμμετοχή στη διοργάνωση είναι απαραίτητη η συναίνεση στους παρακάτω όρους συμμετοχής:

 1. Η συναίνεσή μου στους παρακάτω όρους και η από μέρους μου αποδοχή αυτών είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει αποδεκτή η εγγραφή και συμμετοχή μου στο Greece Race for the Cure®
 2. Συμμετέχω εθελοντικά στον Αγώνα και βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση.
 3. Γνωρίζω ότι ο Αγώνας είναι δραστηριότητα που μπορεί δυνητικά να με εκθέσει σε κίνδυνο.
 4. Φέρω την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό ή ατύχημα μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον Αγώνα ή κατά την παραμονή μου στους χώρους που θα διεξαχθεί ο Αγώνας.
 5. Παραιτούμαι από το δικαίωμα να ασκήσω οποιοδήποτε ένδικο μέσο ή βοήθημα εναντίον του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Think Pink Europe καθώς και των συνεργατών τους, των υπαλλήλων τους, των χορηγών τους και οποιωνδήποτε άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων που συνδέονται με τον Αγώνα, αναφορικά με κάθε αξίωση που μπορεί να προκύψει από τη συμμετοχή μου στον Αγώνα, συμπεριλαμβανομένων και των τραυματισμών ή ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε εμένα ή σε άλλους από πτώσεις, επαφή με άλλους συμμετέχοντες, συνθήκες του Αγώνα ή άλλους συναφείς λόγους.
 6. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθώ με όλους τους κανονισμούς του Αγώνα, αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι μπορεί να απομακρυνθώ από τον Αγώνα.
 7. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και το Think Pink Europe διατηρούν το δικαίωμα αναβολής ή ματαίωσης του Αγώνα σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλων γεγονότων ανωτέρας βίας. Σε περίπτωση ματαίωσης του Αγώνα, η καταβληθείσα συνδρομή για τη συμμετοχή στον Αγώνα θα αποτελέσει και θα θεωρηθεί δωρεά προς τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», χωρίς να υφίσταται δικαίωμά μου για επιστροφή των χρημάτων της καταβληθείσας συνδρομής.
 8. Έχω ενημερώσει τα μέλη της ομάδας μου ή/και άλλα άτομα, για τα οποία έχω αναλάβει την εγγραφή στον Αγώνα, για τους όρους συμμετοχής στο Greece Race for the Cure® και έχω λάβει τη συγκατάθεσή τους και την απαραίτητη για αυτήν εξουσιοδότηση.
 9. Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι, σε περίπτωση δωρεάς, το ποσό αυτής δεν προορίζεται απαραίτητα για τη συγκεκριμένη δράση ή το πρόγραμμα που αναφέρεται στην παρούσα φόρμα/ στην ιστοσελίδα www.greecerace.gr ή στη φόρμα δωρεάς. Η περιγραφή των προγραμμάτων που συνοδεύει τα ποσά δωρεών είναι ενδεικτική και αφορά σε διάφορα προγράμματα ή δράσεις του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» τα οποία χρηματοδοτούνται τόσο από τα έσοδα του Greece Race for the Cure® όσο και από τα ποσά των δωρεών.
 10. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα αναφορικά με θέματα υγείας και ζητήματα οφειλόμενα στην έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου των συμμετεχόντων/ουσών. Συνιστάται στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα/καμία συμμετέχοντα/ουσα, αφού όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.
 11. Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) σε έναν από τους παραπάνω αγώνες (Περίπατος 2χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ), η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα και έχοντα την επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί η συναίνεση του γονέα ή του προσώπου που έχει την επιμέλεια κατά τον νόμο για τη συμμετοχή του ανηλίκου στον Αγώνα.
 12. Παρέχω την πλήρη, ενημερωμένη, ελεύθερη, συγκεκριμένη και ρητή συγκατάθεσή μου στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στο Think Pink Europe και στα υπό την άμεση εποπτεία τους πρόσωπα, προκειμένου άπαντα τα προλεχθέντα πρόσωπα να κάνουν χρήση οποιασδήποτε φωτογραφίας, βιντεοκασέτας, ηχητικής κασέτας ή άλλης εγγραφής της εικόνας ή και της φωνής μου κατά τη διάρκεια του Αγώνα, με σκοπό τη δημιουργία αρχειακού βίντεο/υλικού για τον οικείο Αγώνα, καθώς και τη δημιουργία προωθητικής καμπάνιας για τους επόμενους Αγώνες. Τα ως άνω αναφερόμενα προσωπικά δεδομένα μου θα διατηρούνται για διάστημα 5 ετών μετά την πραγματοποίηση του οικείου Αγώνα, σύμφωνα και με τον ανωτέρω περιγραφόμενο σκοπό χρήσης τους, κατόπιν δε τούτου θα καταστρέφονται κατά τρόπο που θα προσιδιάζει στο υλικό ενσωμάτωσής τους.
 13. Συναινώ πλήρως, ελευθέρως, συγκεκριμένως και ρητώς στη χρήση και επεξεργασία των στοιχείων ταυτότητας που δηλώνω στη φόρμα εγγραφής από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και τα υπό την άμεση εποπτεία του Συλλόγου αυτού πρόσωπα, με σκοπό την ενημέρωσή μου για τα νέα και τις δράσεις του Συλλόγου, καθώς και την υπ’ αυτού πρόσκλησή μου σε δραστηριότητες που θα διοργανώνει, δια της αποστολής εις εμέ σχετικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και της πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων προς τον αριθμό τηλεφώνου μου. Το προσωπικό δεδομένο υγείας μου που αφορά σε εμπειρία καρκίνου μαστού που έχω τυχόν βιώσει, το οποίο δηλώνεται στην παρούσα φόρμα, δηλώνεται προς εξυπηρέτηση του σκοπού συμμετοχής με ροζ μπλουζάκι, που σκοπεί, περαιτέρω, στην αποτελεσματικότερη ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με το ζήτημα του καρκίνου του μαστού, καθώς και στην πιο εκτεταμένη και αποτελεσματικότερη πρόληψη από πλευράς των γυναικών. Το προσωπικό αυτό δεδομένο που αφορά στην υγεία μου, όπως και την τυχόν συμμετοχή μου σε ομάδα που εγγράφεται ομαδικώς στο Greece Race for the Cure® στον Aγώνα των 5 χλμ ή στον περίπατο 2 χλμ στον οποίο θα συμμετάσχω θα διατηρούνται για διάστημα 5 ετών καθώς επίσης τα στοιχεία που αφορούν στην ηλικία μου, το μέγεθος της μπλούζας με την οποία θα τρέξω θα διατηρούνται μόνο για το διάστημα διεξαγωγής του αγώνα, κατόπιν τούτου, θα καταστρέφονται/
 14. Έχω το δικαίωμα να γνωρίζω ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που με αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας και χρήσης, να προβάλλω οποτεδήποτε αντιρρήσεις ως προς την λόγω επεξεργασία και χρήση, να αιτηθώ τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων μου και να ανακαλέσω ανά πάσα στιγμή τη συναίνεσή μου ως προς την περιγραφόμενη στις προηγηθείσες υπ’ αριθ. 7 και 13 παραγράφους του παρόντος εγγράφου επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων μου. Τυχόν τοιαύτη ανάκληση από μέρους μου δεν θα έχει αναδρομικό αποτέλεσμα, αλλά θα ισχύει μόνο για το μέλλον, ώστε κατ’ αποτέλεσμα δεν θα καθίσταται εκ των υστέρων παράνομη η ήδη συντελεσθείσα έως την ανάκληση επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων μου.
 15. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων μου, γνωρίζω ότι μπορώ να απευθύνομαι στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, κύριο Γιάννη Καλαντζάκη που έχει οριστεί ως DPO από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Περαιτέρω, ενημερώθηκα ότι έχω το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αν θεωρώ ότι προσεβλήθη κάποιο από τα δικαιώματά μου ή δεν ικανοποιήθηκε προσκηκόντως.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»: 210 41 80 006,
e-mail: breastca@otenet.gr

Related articles

Συμβολική Φωταγώγηση σιντριβανιού Ομόνοιας στο πλαίσιο του digital Race for the Cure® 2020

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης digital Race for the Cure®2020, συμβολικού, πανευρωπαϊκού Αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, που πραγματοποιείται διαδικτυακά το τριήμερο 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 σε 22 χώρες στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποίησε, […]

Μάθετε περισσότερα

Webinar: ΜΑΖΙ ενημερωνόμαστε για τον καρκίνο του μαστού

ΜΑΖΙ ενημερωνόμαστε για τον καρκίνο του μαστού Διαδικτυακό σεμινάριο Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, 5μμ-7.30μμ στο Facebook @almazois Στο πλαίσιο του Digital Greece Race for the Cure® ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” πραγματοποιεί το διαδικτυακό σεμινάριο “ΜΑΖΙ ενημερωνόμαστε για τον καρκίνο του μαστού”. Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, 5μμ-7.30μμ και θα μεταδοθεί […]

Μάθετε περισσότερα

Σημαντική Ενημέρωση για Παραλαβές υλικού – digital Race for the Cure® 2020

Λόγω των νέων έκτακτων μέτρων προστασίας για την πανδημία του covid-19 στην Αττική, για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας, από σήμερα Σάββατο 19/09, κάθε νέος συμμετέχων στο digital Race for the Cure® 2020 θα μπορεί να παραλάβει το υλικό συμμετοχής του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αποστολή στον χώρο του μέσω courier. Οι αποστολές πραγματοποιούνται αποκλειστικά […]

Μάθετε περισσότερα