Στείλτε μας το δικό σας video για το Greece Race for the Cure®

Ομάδες του Greece Race for the Cure®, συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μπορούν να μας στείλουν το δικό τους video από την προετοιμασία τους για τον αγώνα ως 2 Σεπτεμβρίου 2021 και να δώσουν δυνατό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Στο σύντομο video μπορείτε:

 • να περιγράφετε τους λόγους που συμμετέχετε στον διαδικτυακό αγώνα Greece Race for the Cure®
 • να δώσετε ένα μήνυμα υποστήριξης στις γυναίκες που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται ενάντια στην ασθένεια
 • απλώς να δώσετε το «παρών» με την ομάδα σας φωνάζοντας «Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού»

Τα videos θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή του φετινού αγώνα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

 • οριζόντιος προσανατολισμός
 • Διάρκεια ως 40”

 

Σας περιμένουμε!

 

**Εφόσον ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε το δικό σας video, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συναίνεσης. 

Συναίνεση για χρήση video

Συναίνεση για χρήση video για το Greece Race for the Cure®
Ονοματεπώνυμο(Required)
Συναίνεση(Required)
• Επιθυμώ να συμμετέχω εθελοντικά και να αποστείλω στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο προβολής του διαδικτυακού αγώνα Greece Race for the Cure®.
• Ουδεμία απαίτηση χρηματικής ή άλλης αποζημίωσης έχω λόγω της εθελοντικής μου συμμετοχής και της εμφάνισής μου στην προετοιμασία των ανωτέρω video
• Παρέχω την πλήρη, ενημερωμένη, ελεύθερη, συγκεκριμένη και ρητή συγκατάθεσή στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και στα υπό την άμεση εποπτεία τους πρόσωπα, προκειμένου να κάνει χρήση οποιασδήποτε φωτογραφίας, βιντεοκασέτας, ηχητικής κασέτας ή άλλης εγγραφής της εικόνας ή και της φωνής μου κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης για τα ανωτέρω video, με σκοπό τη δημιουργία αρχειακού βίντεο/υλικού. Τα ως άνω αναφερόμενα προσωπικά δεδομένα μου θα διατηρούνται για 5 χρόνια, σύμφωνα και με τον ανωτέρω περιγραφόμενο σκοπό χρήσης τους, κατόπιν δε τούτου θα καταστρέφονται κατά τρόπο που θα προσιδιάζει στο υλικό ενσωμάτωσής τους.
• Συναινώ πλήρως, ελευθέρως, συγκεκριμένως και ρητώς στη χρήση και επεξεργασία των στοιχείων ταυτότητας που δηλώνω στην παρούσα φόρμα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" και τα υπό την άμεση εποπτεία του Συλλόγου αυτού πρόσωπα, με σκοπό την ενημέρωσή μου για τα νέα και τις δράσεις του Συλλόγου, καθώς και την υπ’ αυτού πρόσκλησή μου σε δραστηριότητες που θα διοργανώνει, δια της αποστολής εις εμέ σχετικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και της πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων προς τον αριθμό τηλεφώνου μου.
• Συναινώ πλήρως, ελευθέρως, συγκεκριμένως και ρητώς στη δημοσίευση του οπτικοακουστικού υλικού που θα προκύψει από τη βιντεοσκόπηση/ φωτογράφιση σε κοινωνικά δίκτυα, διαδικτυακά ΜΜΕ, τηλεοπτικούς σταθμούς, διαδικτυακές εφαρμογές (application) με στόχο την προώθηση καμπάνιας του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του αγώνα Greece Race for the Cure για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.
• Όλοι οι συμμετέχοντες στο video της ομάδας μου έχουν ενημερωθεί και συναινούν στα παραπάνω
Drop files here or
Max. file size: 128 MB.

  Related articles

  Μεγαλύτερες ομάδες ανά κατηγορία

  Οι μεγαλύτερες ομάδες του Greece Race for the Cure® ανά κατηγορία

  Μάθετε περισσότερα

  Σημαντική Ενημέρωση για Παραλαβές υλικού – digital Race for the Cure® 2020

  Λόγω των νέων έκτακτων μέτρων προστασίας για την πανδημία του covid-19 στην Αττική, για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας, από σήμερα Σάββατο 19/09, κάθε νέος συμμετέχων στο digital Race for the Cure® 2020 θα μπορεί να παραλάβει το υλικό συμμετοχής του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αποστολή στον χώρο του μέσω courier. Οι αποστολές πραγματοποιούνται αποκλειστικά […]

  Μάθετε περισσότερα

  Greece Race for the Cure® 2021: 1-2 & 3 Οκτωβρίου

  Το Greece Race for the Cure® του 2021 ήδη προετοιμάζεται και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1 έως 3 Οκτωβρίου 2021.  Παρά τις ιδιαιτερότητες της εποχής και τα δεδομένα που καθημερινά αλλάζουν, είμαστε σίγουρες για ένα πράγμα: πως ο αγώνας μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού συνεχίζεται. Ας μην ξεχνάμε πως μέσα από το Greece Race […]

  Μάθετε περισσότερα