ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Είμαστε μια από τις ηγέτιδες εταιρίες στην ανάπτυξη σύνθετων καινοτόμων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τα οποία βασίζονται σε σημαντικές τεχνολογίες και επικεντρώνονται στην βελτίωση της συμμόρφωσης των ασθενών.

Διαθέτουμε περισσότερα από 100 προϊόντα και εξειδικευόμαστε σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και τεχνολογικά πρωτοποριακούς κλάδους, αναπτύσσοντας Ενέσιμα Προϊόντα Βραδείας Αποδέσμευσης, Συστήματα Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης και Οφθαλμικά Διαλύματα Χωρίς Συντηρητικά, τα οποία παράγονται στις μονάδες παραγωγής μας, που είναι εγκεκριμένες από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (USFDA), καθώς και από τις Ευρωπαϊκές Αρχές. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ δίκτυο που περιλαμβάνει περισσότερους από 250 πελάτες σε περισσότερες από 90 χώρες στην Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική.

Στον τομέα των Ενέσιμων Βραδείας Αποδέσμευσης, και οι 3 βασικές τεχνολογικές πλατφόρμες (Πολυμερικά Μικροσωματίδια, Εναιωρήματα μίκρο- και νάνο-σωματιδίων και Yπερκορεσμένα διαλύματα τύπου γέλης) είναι πλήρως πιστοποιημένες για εμπορική ανάπτυξη πολλαπλών προϊόντων σε πολλές χώρες. Χάρη στις πλατφόρμες αυτές, είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε τη σειρά προϊόντων μας με καινοτόμες Τεχνολογίες και Προϊόντα Παρατεταμένης Αποδέσμευσης (LATTs) για ένα ευρύ φάσμα θεραπειών που στοχεύουν στην ενίσχυση της συμμόρφωσης ασθενών που λαμβάνουν έως τώρα «συμβατική» θεραπεία και δημιουργούν νέα δεδομένα στη Διαχείριση του Κύκλου Ζωής (LCM) των φαρμάκων.

Eμείς στη Pharmathen, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους 1.200 ανθρώπους μας, οι οποίοι ανήκουν σε 22 διαφορετικές εθνικότητες και βρίσκονται σε 9 διαφορετικά σημεία σε όλο τον κόσμο. Με όχημα την δυναμική μας και την εξωστρέφεια, παραμένουμε όλοι μας προσηλωμένοι στο όραμά μας «να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων» μέσα από τις καθημερινές μας δραστηριότητες και τα καινοτόμα προϊόντα μας.