Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, αποτελεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής-διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Διαθέτει συνολικά 8 διαφορετικά Multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους, που εξυπηρετούν πελάτες σε 40 διαφορετικές γλώσσες.

Η Teleperformance Greece θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, αφού μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει εργαζομένους από 109 διαφορετικές εθνικότητες. Παράλληλα, ως καθαρά ανθρωποκεντρική εταιρεία, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Στην προσπάθειά της να μεταδώσει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, δύναμης και ελπίδας, η Teleperformance Greece στηρίζει ενεργά -για τέταρτη συνεχή χρονιά- τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου, Greece Race for the Cure®, που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Με σταθερή προσήλωση στην κοινωνία και στον άνθρωπο και με έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας, η Teleperformance Greece βρίσκεται στη γραμμή της εκκίνησης της μεγαλύτερης digital αθλητικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://jobsteleperformance.com/