Teleperformance Greece

H Teleperformance Greece για 3η χρονιά στη γραμμή της εκκίνησης του Greece Race for the Cure®.

Η Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance, αποτελεί εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Διαθέτει συνολικά 8 διαφορετικά Multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά και απασχολεί περισσότερους από 9.350 εργαζόμενους, που εξυπηρετούν πελάτες σε 39 διαφορετικές γλώσσες.

Η Teleperformance Greece θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους εργοδότες στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, αφού μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει εργαζομένους από 109 διαφορετικές εθνικότητες.

Παράλληλα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών και στον απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, ενώ επενδύει στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Την ίδια στιγμή, μπορεί η καθημερινότητα όλων να έχει αλλάξει λόγω της πανδημίας του COVID-19. Αυτό, όμως, που παραμένει ανεπηρέαστο είναι η σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην κοινωνία.

Έτσι, η Teleperformance Greece είναι -για τρίτη συνεχή χρονιά- θερμός υποστηρικτής του Συμβολικού Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure®, ο οποίος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Με άλλα λόγια, η Teleperformance Greece -με έντονο αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας- βρίσκεται στη γραμμή της εκκίνησης του μεγαλύτερου digital αθλητικού event στην Ευρώπη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://jobsteleperformance.com/