UNI-PHARMA & INTERMED

ΟΙ UNI-PHARMA & INTERMED,

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ 

Σχετικά με την Uni-pharma

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, η Uni-pharma, ερευνά, αναπτύσσει και παράγει εγχωρίως με υψηλά standards (GMP) καινοτόμα προϊόντα για θεραπείες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Το χαρτοφυλάκιό της, περιλαμβάνει πρωτοποριακά σκευάσματα, όπως μεταξύ άλλων Apotel, Repel, D3 fix, Tonosan, αλλά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις αξιοποιούν στο έπακρον την τεχνολογία, με ρομποτικά, συστήματα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας, με κορυφαίο το βιοκλιματικό εργοστάσιο, επενδύσεις που έχουν ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια.

Η Uni-pharma αναπτύσσει τεχνογνωσία σε πρωτότυπες μορφές, έχοντας κατοχυρώσει μία σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ενώ υλοποιεί πάνω από 32 ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με Ακαδημαϊκά και ερευνητικά Ιδρύματα.

Η Στρατηγική της για Βιώσιμη Ανάπτυξη, δίνει έμφαση στην κοινωνία, στη νέα γενιά επιστημόνων, στην έρευνα και στο περιβάλλον.

Σχετικά με την InterMed

H InterMed, δημιουργήθηκε το 1996 από τον Κλέωνα Τσέτη, με σκοπό να συνεισφέρει στην υγεία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου αναπτύσσοντας και παράγοντας καινοτόμα ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, φάρμακα, δερμοκαλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής.

Έχει δημιουργήσει δυνατά brand names όπως Algofren, Unisept, Chlorhexil, Eva, Eva Belle, Reval, Luxurious , που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών και ειδικών καταστάσεων υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Η σφραγίδα ποιότητας InterTECH στα δερμοκαλλυντικά, αναδεικνύει την τεχνογνωσία και την έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν, τονίζοντας τα αντίστοιχα γράμματα της λέξης TECH.