ΟΙ UNI-PHARMA & INTERMED, ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΡΟΜΕΩΝ!


Σχετικά με την InterMed
H InterMed, ιδρύθηκε το 1996 από τον Κλέωνα Τσέτη, με σκοπό να συνεισφέρει στην υγεία και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου αναπτύσσοντας και παράγοντας καινοτόμα ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, φάρμακα, δερμοκαλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής.
Έχει δημιουργήσει δυνατά brand names όπως τα Algofren, The Skin Pharmacist, Chlorhexil, Eva Intima, Eva Belle, Reval, Luxurious Sun Care και Unident , που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών και ειδικών καταστάσεων υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.
Η σφραγίδα ποιότητας InterTECH στα δερμοκαλλυντικά, αναδεικνύει την τεχνογνωσία και την έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν που αναπτύσσει.


Σχετικά με την UNI-PHARMA
Τα τελευταία 59 χρόνια, η UΝΙ-PHARMA, ερευνά, αναπτύσσει και παράγει εγχωρίως με υψηλά standards (GMP) καινοτόμα προϊόντα για θεραπείες που βελτιώνουν
την ποιότητα ζωής των ασθενών.
Το χαρτοφυλάκιό της, περιλαμβάνει πρωτοποριακά σκευάσματα, όπως μεταξύ άλλων τα Apotel, Repel, D3 fix, Tonosan, αλλά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις αξιοποιούν στο έπακρο την τεχνολογία, με ρομποτικά, συστήματα και υψηλό επίπεδο ασφάλειας, με κορυφαίο το βιοκλιματικό εργοστάσιο και επενδύσεις που έχουν ξεπεράσει τα 120 εκατ. ευρώ.
Η Uni-pharma αναπτύσσει τεχνογνωσία σε πρωτότυπες μορφές, έχοντας κατοχυρώσει μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, ενώ υλοποιεί πάνω από 32 ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα.Η Στρατηγική της για Βιώσιμη Ανάπτυξη, δίνει έμφαση στην κοινωνία, στη νέα γενιά επιστημόνων, στην έρευνα και στο περιβάλλον.